Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

zazdroszcze wam kafeterianki

Polecane posty

że możecie nie jeść i tyć ;) ja ostatnio miałam za dużo ruchu i już pół kilo schudłam bo nie zjadłam 5 posiłków a 3 ;)..chciałabym móc nie jeść a tyć a tak musze się pilnować:] i żryć ciągle żryć

Ja zazdroszcze tym, które mogą jeść i nie tyć :D Ale poniekąd rozumiem twój ból, bo mam koleżankę chudziutką, która mogłaby cały dzień spędzić w McDonaldzie i nie utyje ani grama, a bardzo chciałaby przytyć ;)

Gość jestem najmądrzejsza
schudłaś bo 3 dni rzygałaś jak się najadłaś starych resztek jedzenia , poza tym to nie schudnięcie tylko odwodnienie , nie ciesz się

Noxelia dziękuje, dobrze ze Ty jesteś piękna, no cóż ja musze żyć z tą moją buźką... ale dziękuje za uwage :))

missy wolę swoją niż twoją zdecydowanie ,ale wątek dotyczy czego innego ja muszę jeść konkretnie ,żeby utrzymać wagę na dłuższą mete jest to męczące

Gość und und und
missyyy- no akurat Ty nie powinnas sie wypowiadac, bo Twoja twarz jest o wiele brzydsza od Jenny, wiec najpierw spojrz na siebie... :)

Gość effy.
jaki szczur z twarzy :P

Dajcie spokoj Noxeli. Dziewczyna nic nie ma w glowie, problemy sama ze soba- jakies wampiry i inne dziwactwa- do tego obraza wszystkich na lewo i prawo :-O Idealnie do tego pasuje fakt ze pobiera rente- pewnie ma jakies problemy psychiczne i nie moze pracowac.

ja też ostatnio jestem na diecie, muszę schudnąć bo ja niska i dlatego efekt optyczny jest nie za ciekawy, ale udaje mi się bez kłopotu wytrwać poza tym raz na jakiś czas jakiś bal i 2-3 godzin tańca oraz bieganie truchtem co dzień przez około 15 minut żeby się nie przegrzać, Jennifer masz wspaniałą figurę

Kingusia_124 dzięki ale żeby ją utrzymać ciężka praca codziennie twarożki ,jajka,a jak patrze na sernik który musze jeść to mnie na wymioty bierze bo w ciągu roku zjadłam go chyba 15kg bleee

współczuję ale wiadomo trzeba cierpieć aby być piękną najważniejsze są zawsze efekty końcowe Noxelia a u Ciebie co słychać jak mija Ci ta niedziela

bazienka nie dodaje ,ale pragnę utrzymać swoją wagę ,już zwalam że waga się zepsuła i jutro wysyłam męża po nową ,mam nadzieję że ta kłamie

jenni rozumiem twoj strach....jak stracisz kilka kilo,to brzydota uwydatni się jeszcze bardziej,to pewne...

Udało mi się dzisiaj załatwić dzień wolny i sobie spędzam czas na kompie w ogrodzie słucham stare piosenki i pisze na kafeterii, przed chwilką wróciłam z obiadku u sąsiadki :) ogólnie bardzo pozytywnie :) tylko jutro znowu do pracy :(

Gość gfhjgkh
misssy - jezeli to zdjecie w stopce to ty, to moje kondolencje :o