Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

zazdroszcze wam kafeterianki

Polecane posty

Gość malagatikitakiikasztanki
noxelia klaki masz paskudne.Co z tego,ze jesz zdrowa zywnosc jak twoje kudly wygladaja jakbys nimi zamiatala podlogi w stajni.

Gość zołzy nie tyją ....
tak to juz jest w życiu ze nie można mieć wszystkiego :D

Gość dfsdtrewr
zdż kupie twoje zużyte majteczki podaj cene

noxelia to zrob sobie z nich tapete w swoim pokoju i nie strasz ludzi tym wiechciem.

1 pytanie, czy naprawde masz dziecko i ile lat ma twoj maz. mam dziecko mąż ma 31 lat 2 czym kierowalas sie przy wyborze partnera ,tym że był opiekuńczy ,dowcipny,kochany,tolerancyjny,wyrozumiały ,wykształcony, poprostu się w nim zakochałam;) 3 jakie masz libido -? nie wiem chyba wysokie 4 co sadzisz o polkach wiazacych sie z arabami- nie obchodzi mnie to kompletnie 5 jestes religijna? nie 6 lubisz byc obrazana? nie 7 jaki masz ulubiony film kilka;) siedem dusz zrobił na mnie wrażenie 8 masz orgazm za kazdym razem? czy masz go tylko czasami, czy w ogole nie masz? za każdym:) 9 czego zazdroszcza ci kolezanki? tego że nie muszę pracowac a mam na wszystko co chcę ;)

masz ochotę na wojenkę podsumowywałem wpisy na Twoim topiku :( a nie Ciebie 🖐️ cholera znowu mnie nie zrozumiałaś albo Twój atawizm sięga zenitu :P powiedz tylko słowo a nie wpiszę się ani razu na Twoim topiku ;)

1 pytanie, czy naprawde masz dziecko i ile lat ma twoj maz. 2 czym kierowalas sie przy wyborze partnera. 3 jakie masz libido 4 co sadzisz o polkach wiazacych sie z arabami 5 jestes religijna? 6 lubisz byc obrazana? 7 jaki masz ulubiony film 8 masz orgazm za kazdym razem? czy masz go tylko czasami, czy w ogole nie masz? 9 czego zazdroszcza ci kolezanki? 10 ulubiony rodzaj muzyki ja ci odpowiem:) 1.Tak mam dziecko.Moj maz ma lat 30 2.Facet ma to COS i swietny charakter 3.raczej wysokie 4.nie sadze.Sama bym nie zniosla ich pogladow religijnych i odmiennej kultury.Ciezko sie dogadac Polce z Polakiem,a co dopiero z Arabem czy innym czlowiekiem. 5.nie 6.tylko podczas seksu i to nie za kazdym razem 7.nie mam ulubionego ale uwielbiam komedie,swojego czasu horrory i trilery.Niestety moja wybujala wyobraznia nie pozwala mi na ogladanie tych filmow juz(koszmary senne,lunatykowanie itp.) 8.powiedzmy ze mam 9 orgazmow na 10 stosunkow 9.nie wiem nie pytalam ale czesto slysze,ze mam swietny gust,biale zeby,ladna cere,ladna talie,dobry gust. 10.polskie romantyczne piosenki typu Lipnickiej;) slucham rapu i hausu rowniez.

w dziewiatym zastosowalam "maslo maslane" :P

Gość jiji
noxelia ilu ludzi juz zabilas lub przemienilas w wampiry?

[zgłoś do usunięcia] Prezes_Wertyp nagle nie bo 3,5 roku a jesteśmy ze sobą 6 lat;) jestem szczera chociaż nie ukrywam ,że pieniądze na dzień dzisiejszy są dla mnie ważne bo człowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja

Gość jiji
noxelia a ktory to twoj chlopak damon czy stefan a moze elijah lub o zgrozo Klaus:O

Prezes_Wertyp właśnie był starszy i to mnie w nim podniecało ,nigdy nie podobały mi się szczeniaki ;) a kasy nie miał chyba że bogacz mieszka z rodzicami i jeździ fiatem uno;)pożyczonego od taty;) .Ale no cóż na siłę nie będę udowadniać ..dobrze ,że mąż wie jaka jest prawda:)

Gość jiji
jenni to ile starszego masz meza...nie chce mi sie czytac wczesniejszych postow

Gość jiji
a to nie znowu taka spora roznica by komus wmawiac ze wziela sobie staruszka kasiastego no ludzie. To praktycznie normalna roznica wieku. ja bylam z 11 lat starszym i biendym facetem w dodatku rozwodnjikiem BO KOCHALAM I MI SIE PODOBAL. Dlatego tez rozumiem jenni