Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

zazdroszcze wam kafeterianki

Polecane posty

Spoooko ja skakać nie będę ;) A ćwiczysz coś żeby ładnie przytyć czy jak będzie tak będzie? Ja miałam kiedyś fajny brzuszek, taki lekko wyćwiczony. Teraz niestety nie mogę nic zbytnio na niego poćwiczyć i jest taki no nijaki. Troszkę się boje, że oponka mi się zrobi no ale mam nadzieje, że rozejdzie się po kościach

noxelio ja cie prosze :D to tylko chwilowa praca :P daj mi spokoj bo obrzuce sie wnetrznosciami z tych ryb

Lady Love :) mam dobrze bo wszystkich odpowiednio ustawiłam:) teściowa gotuje mama przypilnuje i wyprasuje maz robi zakupy,kolacje ojciec taxowkarz zawozi teść troszczy się o moje zdrowie ja zajmuje się dzieckiem i sobą ;) i sprzątam mieszkanie a strasznie się syfi;) trzeba pranie wstawić i wywiesić ;) i śniadanie zrobić:D dbać o witaminki dla małej

MałaBlondynka na siłownie nie chodze i nigdy nie chodziłam ;) ale w domku będę miala pomieszczenie przeznaczone na siłownie i mąż chce mi kupic jakiś kobiecy sprzęcik;) może będzie mi się chciało ;) blondynka a ile ważysz przy jakim wzroście?

Gość noxelia jest
najbrzydsza, a jennifer najladniejsza . Zdarta płyta jest ładna I na pewno ładniejsza od noxelii, wiec niech się pipa nie mądrzy;):). Zrób coś z włosami ( z twarzą też) ku rwo głupia.

noxelio tutaj sie ztoba zgadzam chociaz ja pracowac lubie, ale przy dziecku robilabym wszystko sama, nie lubie jak ktos sie miesza w moje sprawy i z pewnoscia bede nadopiekuncza .. ehh

Ja też nie chodzę i nie chodziłam ;) Samo jakoś tak było, troszkę brzuszków troszkę czegoś tam w domu, teraz NIC :D A chce sobie orbitka kupić, chociaż to nie koniecznie na brzuch to jakoś uwielbiam na nim ćwiczyć ( czasami chodzę na plac zabaw co wkoło jest "siłownia" ;) ) Mam 165cm, ważę 45kg ( kiedyś niespełna 40kg, nawet do 38 potrafiło zejść :O W ciąży przytyłam 20kg i spadłam do 44-45kg). Jakiś czas temu utrzymywało mi się 47kg, jakoś tak na zimę się udało ale już 2kg znowu zrobiły papa :O

Gość a missy to w ogóle
jest śliczna

No ale w sumie ja na brak apetytu nie narzekam ;) Po prostu mogę jeść a nie tyję ;) A jak jem akurat mniej to raczej jest to kwestia tego, że nie mam kiedy - a na to żaden lek mi nie pomoże ;)