Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

13.06 - 16 tygodni do uczelni

Polecane posty

hej Ewelinko, co tam u Ciebie ja wlasnie nalrecilam wlosy na papiloty haha:D znowu wyjdzie kopernik cos czuje xD

wrocilam:) dietka super!:) poplywalam pochodzilam w ikei poszukalam ale znalazlam to po co jechalam tzn kartony polki ramki kosz na smieci pojemnik na dlugopisy podkladki i milion trakich duperelek :) wlasnie wszytsko urzadzam :D oj to bedziesz piekna a nie kopernik zaden !:) jak spacerowanie ?:):P

napisze co faktycznie zjadlam dzisiejszego dnia:)" s pol kanapki chleba ciemnego z cieniusienkim plastrem sera + pomidor +kawa zbozowa 2 s banan maly potem wielkosci kolka zrobionego z reki :D albo i mniejsze taki talarek z ziemniakow i brokulow takie puree zapiekane fit malutka przekaska i garsc kielkow :D podwieczore kefir 0 % tl obiad krem z brokulow + piers grillowana z surowkami wiec jest spoko duzo ruchu duzo wody :) duzo WARZYW :) a jutro znowu szaleństwo :) ale to napisze jutro bo kopernik pewnie oddal laptopa :P:* buziakiiiii do jutra

Gość kafeterianka1990
ok, dołacze :) ja juz koncze 2 rok studiów :)

opowiadaj kafeterianko wszystko na co masz ochote :) dlaczego postanowilas sie odchudzac od kiedy walczys z:) etc !

i znow ktos uciekl, ale mam nadzieje ze wroci Toje menu mi sie poodba, puree uwielbiam:) kopernik nie wyszedl, kupialm weiksze i sa treraz fajnie podkrecone, dzieki za rade:) moglas mi cos kupic w ikei a nie wracasz z pustymi rekoma ;D

załamka ;( sesja mnie dobiła dowiedziałam się ,ze nie zdalam egzam na ktorych sciagalam jak szewc i wszystko mam z notatek ;( jutro mam kolejne dwa egzaminy w piatek mam poprawke z cw i z tego egzaminu a po Bozym Ciele wyniki z innego egzaminu co za sesja jestem klebkiem nerwow ;( tym bardziej ze tak liczylam na ten egzamin ... a dzisiaj rano wypilam kawe polecialam do lumpiku ...nic nie kupialm potem wrocilam zjadlam pol kanapki ciemnego chleba z szynka z kurczat i pomidorem pozniej pojechalam do wypozyczalni sukienek znalazlam rewelacyjna sukienke przepiekna wypozyczylam ja , wypilam kefir 0% owoce lesne pozniej na obiad zjem przygotowane juz makaron ciemny (mniej niz garsc) + szynka i sos z pomidora i pietruszka potem jade do pracy o 17 w pracy zjem hmm serek danio a o 20 zjem kurde nie mam pomyslu .. co za okropny dzien , moze to nic takiego ale mnie zaczyna to przytlaczac aha i jeszcze zarejestrowalam sie do fryzjera na srode ....ehhh a Ty elodi w pracy?

aha i znowu sie zwazylam (chce zobaczyc do ilu bedzie spadac tak szynko o znowu 61.2 !!) sama juz nie wiem co o tym myslec chyba za szybko leci ....

Elodi pracusiu :) oczekuje na Ciebie :P tak zagladam tu a tu cisza wlasnie zjadlam podwieczorek - pol mareli wedzonej :D:D nie ma to jak zapomniec do pracy jogurtu :D

Gość kafeterianka1990
hej, dziewczyny, ja nie mam nadwagi, jestem szczupła, w głowie mi sie tylko uroiło odchudzanie 3,4 kg ale nie moze spasc, waze obecnie 58 kg przy wzroscie 170. mieszkam z facetem, a on mnie rozpieszcza raczej kulinarnie, jak mam sie mu postawic!@ ;/;(

Gość kafeterianka1990
leje u mnie regularnie co 10 minut okropny deszcz, nawet na specer nie można :(

kafeterianko to ja przez rozpieszczanie mojego walcze z kg tez nie mam nadwagi ale 4 kg chce zgubic teraz waze 61,2 a mam 173 elodi co dzisiaj tak cicho ja nie mialam w pracy internetu TESKNILAM!:) kafeterianko co dzisiaj zjadlas?:)

hej laski@:) utwierdzilam sie w przekonaniu ,ze to byl najlepszy moment na przerwe waga spada jak zaczarowana normalnie:) a jak u Was kafeterianko jak waga kiedy sie wazysz?:) elodi jak wymiary ile wczoraj ruchu bylo?:p ja spadam na dwa egzaminy:( bede pozniej kciuki trzymajcie:*

Dziewczyny ja tu zdyszana wchodze bieglam przez pol miasta aby poczytac co napisalyscie a tu tylko (bez obrazy kochana) "trzymam kciuki" a gdzie co jadlyscie albo jak sie spalo albo ze macie okres i chce wam sie czekolady (nie pozwalam) ;p hallo moje miłe gdzie jesteście ?:)

Hej no tak srednio jeden na bank zdalam a drugi sie okaze, co sie stalo?:( ja dzisiaj zjadlam: s pol kanapki z makrela wedzona kawa 2 s kefir 0% o mala miseczka zupy pomidorowej p niecale 200 gram bobu k omlet z 2 jaj + troche szynki i cebulki bez tluszczu z buraczkami wierze w Ciebie Elodi jutro bedzie lepiej !:* dlaczego tak mało się odzywacie ??

cos trace sily powoli.. ale wstyd mi jak ogladam szczuple fajne laski..

Elodi no co Ty dlaczego chcesz się poddać prosze Cię powalcz jeszcze jak teraz zaprzepaścisz to , potem będzie jeszcze trudniej pomyśł ile już osiągnęłaś ile cm i jak ćwiczyłaś !:) Dasz rade ! Wierzę w Ciebie i nie możesz mnie zawieźć !:):* Trzymaj się i w chwilach zwątpienia pisz !

no ok widzę ,że cisza :( wielka szkoda myślałam ze damy rade razem walczyc do 1 pazdziernika ale trudno tak juz jest ze topiki upadaja ... trzymam kciuki abys Ty sie nie poddala! dzisiaj zjadlam s pol kanapki z makrela na chlebie pelnoziarnistym 2 s banan podwieczorek serek wiejski garsc czeresni i kubelek malin obiad piers z kurczaka grillowana i groszek z marchewka k salaterka fasolki po bretonsku + kilka pl szynki pieczonej powodzenia !:)

no trudno zostałam sama więc pisze co zjeem s 2 lyzki o.owsianych +pol szklanki mleka 0,5 i kawa zbozowa 2 sniadanie gruszka obiad piers z kuczaka z warzywami p sama nie wiem jeszcze kolacja jak wyzej:d

wracam do diety:) dzis rano kromka pumpernikielu z pomidorem potem serek wiejski light i yzka soku malinowego 2 filerty ryby smazonej z curry - wspaniala:D i brokul witaj Ewelinko:*

moja dieta opiera sie o indeks glikemiczny , zasade nielaczenia bialek z weglami i ilosci kalorii :D ale mixxxx