Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

13.06 - 16 tygodni do uczelni

Polecane posty

hej, hej, nie ma tu nikogo kto mysli juz o studiach? jeszcze sporo czasu:)

Hej :* Ja dzisiaj bardzo mało no ale piszę śniadanie pol kromki chleba z 2 pl sopockiej i pomidorem + kawa zbozowa z mlekiem 0,5 "obiad" jablko podwieczorek sok cappy multiwitamina kolacja salatka z warzywami i kurczakiem pieczonym (nawet 1/4 piersi tam nie bylo obiecuje ,że po sesji bede jadla wiecej i regularniej aha i dzisiaj na nocke z notatkami mam litr soku pomidorowego zebym nie podjadala :)

o rety i Ty nie jestes glodna ? ja dzisiaj przez stres i mnostwo zajec "zapomnialam " troche o jedzeniu ale niedlugo wracam do domu z pracy i musze sie przypilnowac zeby nic nie skubnac:)

Pewnie ,że tak !:) dla mnie właśnie najgorsze są wieczory kiedy to z mym lubym siedzimy i takie pyszności w lodówce aż ślinka leci a nogi same ida do lodówki a Ty elodi ile masz wzrostu i ile ważysz przepraszam ,że nie wracam do wczesniejszych stron ale tak na szybko :)

spoko:) ile waze nie wiem, ale zmierzylam sie ostatnio, troche zle:D ale jeszcze raz sie zmierzylam i przez miesiac 6 cm w pasie mniej, 178 cm, chcialabym wazyc 68, mam chyba niecale 90 eh

a no tak dlatego nie pamietalam 1!:) wybacz :* gapa ze mnie !:) aha ja chcialabym tak 5 kg stracic to byłabym szczesliwa ale najbardziej chcialabym je utrzymac bo moim zdaniem to jest najtrudniejsze!:) Ale damy rade - kto jak nie my ?:) Cwiczysz cos ? czy stawiasz na diete ?

heh pewnie za damy:) my studentki a jak:D:D tak, mam diete, pisze codzien co jem, ogolnie gotowane warzywa rybe kurczaka, nic smazonego, serki weiejsie chleb raowy, ale malo codzien 30 km na rowerze kiedys jak schudlam 20 kilo - wrocilo moiwlam, cwiczylam 8 minut abs, bylo to fajne:)

o rety no to widze niezla motywacja ja mialam na samym poczatku takiego powera ale z czasam zanikal i teraz tak roznie czesto mam napady ale wierze ze te kg zleca :)

zleca, wierze w Ciebie:) ale masz malutko, mozemy sie zamienic:D:D:P

hehe oj elodi elodi :) ale juz motywacja ni eta !:( i za duzo odstepstw -poczulam smak czekolady na nowo i bardzo mi sie spodobal :) a i moj skarb juz mnie tak mnie wspiera jezdzi do kfc i tak dalej wiec ciezej ciezej ale DAM RADE!:)

czekolada kfc...znam to:D pisz o swoich postepach, nawet tych najmniejszych..:)))

pisze tak dziko bo uczę się na ten egzamin jutrzejszy (proszę o kciuki !) i jestem w pracy więc myślami błąkam :d jedzeniowy plan na jutro : śniadanie 8: jajecznica z dwóch jaj + szczypiorek + cały pomidor + bułka pełnoziarnista 2 śniadanie 11:00- kefir 0% smakowy obiad 14:00 gołąbek + fasolka szparagowa podwieczorek 1/2 kostki twarogu chudego 0,5 l soku warzywnego kolacja to samo co na podwieczorek

to juz mam pierwszy postęp ! we wtorek na wadze było 64,9 dzisiaj było 63 !:D ale to pewnie okres a raczej jego koniec :)

menu na dzis:Kromka razowego, 2 plastry wędliny Serek wiejski Truskawki Ryba gotowana, brokuł gotowany ROWER:)

wczoraj zjadlam jeszcze o 21 30 malego golabka ale moja mama nie zaciaga sosu i mial on max 80 kcal wiec spoko a spac poszlam po 1 wiec nie jest zle a dzisiaj s zjadlam jajecznice z 2 jaj z 2 pl szynki z indyka na wodzie + herbata biala 2 s zjadlam /wypilam kefir 0% zurawinowy mniaam o tak jak mowilam golabek :) i jakies warzywka :) a egzamin hmmm SCIAGALAM :D ale zobaczymy jak to poszlo ;p wlasnie wrocilam niedawno i troche odpoczne i do pracy .. ehh MAM motywacje moj skarb pow ze jak scudne do czw 1 kg to kupi mi moja wymarzona sukienke - idziemy na wesele w nast sobote .. ciekawe czy sie uda musze sie spiac :)

Gość a czyy mozna
mam nadzieje ze zaliczysz:) a powiedz mi dobra jest ta biala herbata?:)

:)ja kupuje lipton biala z roza jest przepyszna :) kiedys pilam taka sypana z platkami rozy i byla tez pyszna biala herbata bardzo orzezwia :) mi w odchudzaniu bardzo pomogla tez kawa zbozowa bo przeczyszcza dobrze i ma duzo wit :) jest taka z anatola o smaku waniliowym mniam pycha! a ma 8 kcal :)

właśnie byłam w sklepie i kupiłam kalafior na obiad i rzodkiewki do pochrupania a Wy jak tam coś nas mało ... buziaki

ucza sie:P:P:P kalafior zdrowy, ja wniedziele bede miec kalafior, wyprobuje ta herbatke:)

widzę ,że udzielasz się też w innych topikach :) Ile masz lat ? od kiedy postanowiłaś wziaźć siię za siebie ?:) i czy masz oprócz pojawienia się na uczelni jakiś inny powód i jaki jest Twój cel ?:) To jest wywiad elodi wywiad :D:D hehe przepraszam ,że tak wypytuje:*

wiec mam 24 lata moj cl to 70 68 kilo to moj 1 wywiad w zyciu:D:D moj cel, nie chce zdziwic kolezanki ostatnio na studiach bylam szczupla;/ odchudzam sie od 18 maja, prowadze dzinnik co jem;D ale w sumie to w lutym i w marcu sie odchudzalam , jakies 8 10 kilo moze zeszlo juz

Przepraszam za to przesluchanie :) super waga Ci spada ja na początku ważyłam 72 kg to było na poczatku stycznia w kwietniu wazylam juz 61 potem mialam przestój no i sie zniechecilam stwierdzilam ze podkrece metabolizm i tak podkrecilam ze mi przybylo do 64,9 ale to byla waga z okresu wiec chyba 63 to taka wyjsciowa jak juz o tym pisalam chcialabym wazyc 58 ale nie wiem czy się uda :)

to tez juz masz ladny wynik na koncie, gratuluje CI:) uda sie, dlaczego sie ma nie udac, ja tez przez swieta mialam postoj i tak to potrfalo troche;/ ale chyba nie przytylam, teraz ciesze sie ze uda mi chudna, nie wiem czy to dieta rowerek czy zel, zel juz uzywama i byl super skuteczny ja w Ciebie wierze:)

a jakiego zelu uzywasz ?:) ja jak schudlam to najbardziej z piersi;( twarzy i rak - normalnie jak patyczki a dól ... srednio jana rowerze jezdzilam do pracy 1 godzine w jedna strone polowa drogi pod gorki 2 @ ale zauwazylam ze mi lydki rosna a sa wystarczajaco duze;/