Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyalkoholowa

Czy On ma problemy z alkoholem?

Polecane posty

Gość ewuuuula
Czytam sobie wasze komentarze i jestem w szoku, że dla was alkohol jest na porządku dziennym, że picie kilku piwek co wieczór to coś normalnego i naturalnego. Nie wiem w jakich środowkiskach wy się obracacie, że radzicie autorce by była wdzięczna losowi ze jej mąz nie chleje na umor, nie bije jej, nie siedzi w domu bez pracy w sród pustych butelek po wodce Pochodzicie z patologicznych rodzin? Pytam poważnie bo ja naprawde nie spotkałam się z sytuacją w normalnych rodzinach, zeby ojcie/matka musieli co wieczor cos wypic. Rozumiem na imprezie, grillu, urodzinach, ze znajomymi ale alkohol dzien w dzien to juz jest jakas patologia Poczytajcie sobie pierwszy lepszy artykuł o uzależnieniach to zapewniam was ze bedzie obalony tam mit alkoholika, ktory lezy zachlany w rowie. Do uzaleznienia mogą prowadzic nawet amłe dawaki alkoholu, pite regularnie.

Gość nie..piję..12lat
Problem zaczyna się wtedy kiedy MUSISZ miec codziennie te 2 piwa koło siebie, chocbyś miał wydac ostatniego grosza.

Gość już się alkoholicy zebrali i
w moim przypadku trzeba było kupić psa, żeby mnie przyprowadzał spod sklepu

Gość nie..piję..12lat
Ja też sie już doczekałem własnego podszywa, olejmy te małolaty.

Gość qilka
a ja wypijam codziennie 5-7 i wstaję rano, jak młody bóg wy stare ramole z problemami :)

Gość Kamilla18
Mój ojciec pije, od baardzo dawna i moja mama jest współuzależniona ( nie pije ,ale stwarza ojcu warunki do picia). Cittiii, masz rację trzeba w porę zauważyc tę granicę.

Gość etytrrthrth
nie badz załosny i nie porownuj osob naprawde chorych z alkoholikami. Moze jeszcze jeszcze z chorymi na nowotwory? Twoje uzaleznienie, to wina wyłącznie głupoty, słabej woli i zapatrzenia we własne potrzeby, nie rob z siebie ofiary losu bo w przeciwienstwie do ludzi CHORYCH ty miałes wpływ na swoj los

Gość już się alkoholicy zebrali i
wiesz, ty se możesz zauważać, ale jak on nie będzie widział problemu, to nici z wszystkiego

do tego od 8 piw jakby pił codziennie osiem to już by było za póxno na cokolwiek. Tak, ma problem z alkoholem i tak, mój eks zaczynał podobnie. Teraz już niestety pija więcej niz tylko 2 piwa wieczorem. Pewnie i tak cie nie posłucha, jak to alkoholik. Na razie na szczęsćie nie uzależniony fizycznie a psychicznie, więc ma szanse poz mianie nawyków.