Gość zlosliwapomarancz Napisano Czerwiec 25, 2011 Ale Ty musisz mieć kompleksy... Wygrać? Z Tobą?!? Pewnie nie uwierzysz, ale absolutnie do niczego to nie jest mi potrzebne:) To były moje ostatnie słowa bezpośrednio do Ciebie skierowane:) Pisz co chcesz. Możesz się nawet uznać za zwycięzcę, jeśli w jakikolwiek sposób poprawi to twoje poczucie wartości :D:D:D Z koniem kopał się nie będę!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapomarancz Napisano Czerwiec 25, 2011 nudny jesteś z tymi podszywami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a.g.n.ieszka Napisano Czerwiec 25, 2011 dzień dobry :) zaparzyłam kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwapomarancz 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 I koniec zabawy:) Hej Aga. Od razu milej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz-- bardzo dobrze myślisz;:) więc bawcie sie dobrze. Będe trzymal reke na pulsie jak sie tylko idiota-szoferak pojawi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a.g.n.ieszka Napisano Czerwiec 25, 2011 chyba przyszłam nie w porę, Panowie się kłócą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubie mądre ropuchy Napisano Czerwiec 25, 2011 ktos się podszył za mnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwapomarancz 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Jeden pan, ale nie zwracaj na niego uwagi a w końcu mu się znudzi i da nam spokój Jak pogoda u Ciebie, jakie plany na sobotę?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 a.g.n.ieszka-- nie kłócimy się tylko jest bardziej ostra wymiana zdań:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubie mądre ropuchy Napisano Czerwiec 25, 2011 wredni poszywacze, nie mogą sobie sami wymyślić nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz-- już mi sie znudziło:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię mądre ropuchy 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 lubię mądre ropuchy-- widzisz jak zmądrzałeś/łaś.Idzie ku dobremu jak myślenie pozytywne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię mądre ropuchy 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 mój nick doskonale opisuje kobiety w tym przedziale wiekowym, madre ale juz nie piekne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a.g.n.ieszka Napisano Czerwiec 25, 2011 Mam pytanie. A jak się mylisz? Może to nie Olivier? Znam Oliviera i on jest całkiem miłym i kulturalnym mężczyzną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mądre i piękne:) Napisano Czerwiec 25, 2011 Oj i tu się mylisz:) Ropuszko.Nawet po 40tce bywają piękne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 a.g.n.ieszka-- nie mylę sie.Znajdywałem takich cwaniaczków co nadępneli mi na odcisk .Byli pomarańczkami i znalazłem ich na czarnym nicku.Są to ogromne stosy do przeczytania lecz nie jest niemożliwe.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuptunia v. Napisano Czerwiec 25, 2011 podziękuj za to swemu kumplowi duchowi cafe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Całkiem już się pogubiłam. Kto? z kim? i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuptunia v. Napisano Czerwiec 25, 2011 jestem yebnieta pokraka:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 wolne dzis dziewczyny macie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 no no debili tu coraz wiecej...witam i zaraz zegnam... a mowilem ci Marika ze zrobia ci z mozgu pralke...daje temat do usuniecia ...psychopata na psychopacie...nie wierze !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwapomarancz 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Woźny, nie rób tego bo dasz komus satysfakcję:) Paskudna pogoda...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 wozny z akropolu-- witam psycholu.U mnie masz przrypane dopuki nie odszczekasz wyjatkowo skandaliczno-chamskiego zachowania.Nie tylko tutaj .Na całej cafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irenkaaaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 25, 2011 ktoś wie o co tu chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz-- napewno nie mnie.!!!! tylko za zachowanie trzeba ponosic odpowiedzialność.Niech przeprosi i wiecej nie bede wracał do tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwapomarancz 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Idzcie do piaskownicy:) Jakaś Pani ma ochote porozmawiać na gg?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuptunia v. Napisano Czerwiec 25, 2011 wożny Olivier a ty mnie przeproś żeś się pode mnie podszył i chamsko sie wpiasał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuptunia v. Napisano Czerwiec 25, 2011 Ludzie Woźny nie jest Olivierem, o co go posądza duch cafe!!!!!!!!!! Dziadkowi cos sie pomyliło i nie daje się wyprowadzić z błędu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach