Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Powinien dostać nagrodę Nobla za to zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 3 nicki odpowidaja w jednym ciagu...no nie zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 wiem i przez to jest większa tragikomedia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Co jeszcze wymyślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 no tak za bledy mnie lapiesz kurwo meska bo za moj zawod nie masz szans ...i tu ci boli cioto...cwelu zgnity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 O MASZ ! MARIKA ZOSTALA ROZSZYFROWANA TO GEJA LOWCE SOBIE GEJOSTWO WYMYSLILO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Obrażasz ten zawód. Taczką jeździsz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Pogrążasz sie coraz bardziej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Kto odwazy się rozmawiać z przyszłą moją ukochaną dostanie porzadnie w nos..Moje najwierniejsze przyjaciólki vera icona i perwersja skopia każdemu dupsko.Nie podaję ręki na zgode.Studenci są największymi debilami. szofer to wiecej niz jakas tam zwykla pomaranczka...ten zawod ma szacunek wiekrzy niz prostytutka o bożeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Wara od Mariki woźny. Już raz powiedziałam NIE DORASTASZ MI DO PIĘT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 PS: mywcale za tirowkami sie nie ogladamy,ale raczej imwspoczujemy...ja potrafie zrobic kawe takiej isticie ale one same mowia do nas "DAJ SPOKOJ STARY,MY NA OSOBOWKI LECIMY A WY DLA NAS JESTESCIE BUDOWA DUCHA BO SAMI NAGINACIE A KOBIETY WASZEGO SECA CZEKAJA" a jezeli jakis szofer mysli inaczej to dla mnie ciul...ja? dziewczyny To tez jest fajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Ale się fajnie bawię:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 niezła z Ciebie jest Budowa Ducha :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika ja też :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Wożny biorę Cię na widły ,idziesz ze mną.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Te cytaty wasze mnie rozbawiają:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Lucyfer,chcesz żeby piekło rozwalił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Cholera jeszcze mnie wygryzie ten szoferak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nie pytaj się więcej czy pójdzie bo to zrobi. Wtedy masz pozamiatane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 szoferak każda kobieta w towarzystwie takiego prawdziwego mężczyzny jak Ty czuję się 100% lesbijką :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Zaraz pójdzie do kotła tam może sie popisywać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 kociołek kaszy-- hahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Ja zamieszam ja Panie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwapomarancz 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Choć Woźny i mnie próbował dopiec, to mimo wszystko uważam, że nieładnie tu się bawicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Kociołek,niech Cię przytulę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika Ty diabliczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika pewnie i walniesz go zaraz mieszadłem w łeb na opamietanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Ja jestem dobra ale jak mi ktoś na odcisk nadepnie to nie ręczę za siebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz--nawet już szkoda słów.Więc dobrze określił tutejsze Panie Wożny pokraka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Lucyfer:D Jak dobrze się rozbujam to cyckiem zęby mu mogę wybić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach