Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika 10 o mao nie wzlaam kawz na klawiatur ye miechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 szkoda że wczesniej mu tej "przyjemności" nie zrobiłaś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Widzę:D Oj nie czytajcie:D rozkręcam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 kociołek kaszy-- chyba klawiatura Ci pływa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Lucyfer już ich nie masz? Szkoda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Jak baba się uprze to samego diabła przegada. Prawda Lucyfer?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- chciałabyś je wymyć:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Pewnie Mariko.Wtedy tylko słuchać tyrady:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwapomarancz 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Mialem z toba nie gadać ale ten jeden raz zrobię wyjątek... "zlosliwapomarancz--nawet już szkoda słów.Więc dobrze określił tutejsze Panie Wożny pokraka??" Nie pochwalam tego co Woźny tu wypisuje, ale każdy czlowiek na jakimś tam poziomie zwyczajnie by to zignorował . Odpawiadając mu w tak niewyszukany sposób sami sobie wystawiacie świadectwo Dziekuję. Już nie przeszkadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Masz szczotę?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz-- wyluzuj to tylko cafe a nie real:D Szczotke a komu komin mam czyśćić:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Komin? To bym się o wycior zapytała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 a po co Ci szczotka:DMoże Wożnemu gębe przeczyścić chcesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 O!! Na to nie mam ochoty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 No to mów po co Ci ta szczotka:DJestem ciekaw:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Druciana czy jak ją tam zwał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 aaaaaaaaa chcesz przyjemność Wożnemu sprawić tą drucianą?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nie jemu:) Ale kiedyś komuś kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- chyba nie mnie masz na uwadze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Oj nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz-- byłeś już na cafe.Zniknałeś i znów sie pojawiłeć z arcyciekawym nickiem.To nie pasuje do Twojego charakteru:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- UUUUUUUUUUUF juz miałem stracha:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nie trzeba się mnie bać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Tez tak myślę lecz przezorność w cenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 I co bidule teraz poczniecie??:O:( Na mnie nie liczcie diablica by mnie zarąbała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 I to w jakiej cenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 To tylko diablica potrafi określić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Ciesz się że ją masz:) Tą swoją Diablicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nie odpowiem Ci gdyż bym Cię skłamał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 I już nas wyganiają:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach