Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetooooooooooooo

Pigułki antykoncepcyjne zmniejszą atrakcyjność.

Polecane posty

Gość facetooooooooooooo

"Przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych zakłóca komunikację zapachową i osłabia sygnały chemiczne, które ciało kobiety wysyła w dni płodne. Przez to mężczyźni odbierają kobiety jako mniej atrakcyjne. Potwierdza to eksperyment przeprowadzony wśród egzotycznych tancerek. Największe napiwki otrzymywały te kobiety, które nie stosowały antykoncepcji hormonalnej i były w fazie owulacji. Tancerki przyjmujące pigułki otrzymywały nawet dwa razy mniej napiwków dziennie. Inne badanie potwierdziło, że mężczyźni najwyżej oceniają zapach swoich partnerek podczas dni płodnych. " Już wiem czemu zdradziłem swoją dziewczynę. To jej wina. Odkąd bierze tabletki zgubiła swój naturalny wabik i już mi się tak nie podoba.

Gość Jasne jasne
Jej wina bo tabletki brała ;) Od 14 lat z jednym facetem [no, było kilku po drodze...] i od 10 na tabletkach i jakoś zawsze mu pachnę pięknie ;) Lepiej aby nie brała, bo byś jej nie zdradzył bo tylko jej zapach kochałeś... Lepiej aby wpadła, bo na pewno byś chciał dziecko po pierwszym seksie ;)