Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knvk,af

Wesele= mała czarna +różowy pudrowy żakiet...

Polecane posty

Gość knvk,af

ide na wesele i nie mam zbytnio czasu zebyc cos kupic, mam bardzo ladna klasyczna mala czarna, do kolana, dopasowana, bez zadnych dodatkow i sie zastanawiam czy grybym zalozyla np na to np. żakiet w pudrowym różu to moglabym isc tak na wesele, wiem ze w czarnej nie wypada,ale to bedzie tylko przyjecie na 30 osob w restauracji wiec nie wiem czy beda nawet tance+ mam swoje czarne klasyczne lakierki na obcasie, moze ktos mi doradzi z zakietem, sukienka jest bez rekawow a podobno ma padac deszcz na dodatek

Gość 5Tys to takie minimum
Tak. Pasuje . Pudrowy róż ociepli całość nie będzie taka sztywna czerń

Gość Minodusa
mozeby być fajnie, ja akurat nieprzejmuje sie czarnym na weselu bo sama chodze nawet w dlugich sukienkach czarnych, juz nikt na to nie patrzy, fakt jak bedzie zla pogoda to przydalby sie jakis zakiet moze byc nawet szary, tez bedzie pasowal

Gość gdy bylam nastplatka
żakiet w takim kolorze to super pomysł. Ale żeby nie było bez wyrazu, nałożyłabym do tego masę bransoletek w złotym kolorze, na rękę, bardzo długi wiszący wisior, lub zamiast wisiorka jakieś bogate kolczyki np. z koralowymi i turkusowymi kamieniami. Torebeczka kopertówka, najlepiej jakaś wyróżniająca się.

Gość ewkn hkb cjn
dorzuc jeszcze jakis naszyjnik, tez moze byc w rozu, ale moze byc kremowy albo szary tez :)

Gość nigdy nie zakladalam rozowego
zakietu na czarny chociaz lubie pudrowy, zazwyczaj czarny zakiet, sama jestem ciekawa jak to wyglada razem, macie moze jakies fotki?