Gość Mikas Napisano Styczeń 25, 2020 Chodziłam na kursy do Pi School i bardzo mi się one podobały. Fajnie dobrane, niewielkie grupy także można było sporo skorzystać na nauce i uwadze lektora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Luty 5, 2020 W English Institute są małe grupki, więc wiadomo, że dobrze jest sie tam uczyć. Ja już tam chodzę dwa lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duśka 0 Napisano Luty 22, 2020 Ja się uczyłam w Pi School i jestem bardzo zadowolona z nauki - miła atmosfera, pomocni lektorzy i przede wszystkim dobrze dobrane grupy. Jestem zadowolona z tego kursu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maliwnn 0 Napisano Luty 27, 2020 U mnie świetnie sprawdziła się NAUKA ANGIELSKIEGO METODĄ DZIECKA, naturalna metoda nauki dzięki której zacząłem się uczyć języka praktycznie. Serdecznie polecam sprawdzić, ja długo szukałem sposobu na naukę mowy i w końcu znalazłem. W dodatku mogę się uczyć w domu i kiedy chce to jest duży plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomka 0 Napisano Marzec 16, 2020 ja ze swojej strony mogę polecić Pi School - szkoła jest całkiem ok i niezle są dobrane grupy. Także ja wiele z tych kursów wyniosłam i mam nadzieję ze jeszcze wiele się u nich nauczę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.koralik 0 Napisano Sierpień 19, 2020 Sprawdzonym sposobem na naukę języka angielskiego jest uczęszczanie na zajęcia do wspomnianego tutaj wcześniej przez kogoś English Institute w Łodzi. Mają efektywne metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Grudzień 2, 2020 Jak Łódź to właśnie tylko English Institute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Styczeń 24, 2021 Bardzo dobre i wymagające kursy robi firma English Institute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilkpwo 0 Napisano Marzec 13, 2021 English Institute wiedzie w Łodzi prym i osobiście ta szkole polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁukaszeQ 0 Napisano Maj 12, 2021 Znalazłem świetny kurs online z "SixPack" na questfe.pl. Sam decydujesz gdzie, kiedy i jak chcesz się uczyć języka angielskiego. W zaledwie pół roku zacząłem swobodnie mówić po angielsku. Poleciłem ten kurs online znajomym i się nie zawiedli na tym są bardzo zadowoleni. Wam również serdecznie polecam. Gwarantuje wam ze nie będziesz miał najmniejszych problemów z językiem angielskim. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Maj 31, 2021 Bardzo dobrze i intensywnie kursy prowadzą w English Institute! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina l 1 Napisano Sierpień 23, 2021 Aha. Byłam tam i sporo się nauczyłam. English Institute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Październik 31, 2021 Szkoła English Institute bardzo fajnie kursy prowadzi w każdym mieście. Moja siostra uczy się w Warszawie i sobie chwali, brat w Gdańsku i również zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Luty 10, 2022 English Institute. Bardzo dobra szkoła językowa w Łodzi. Lubię tu przebywać. Szybko się tu uczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach