Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gojaaa.a.a.a

Jest ktoś w związku z młodszym partnerem ?

Polecane posty

Gość gojaaa.a.a.a

np. 10 lat ? Czy to może się udać ?

może ale licz się z tym że jest wyskoki prawdopodobieństwo że może potem zechcieć młodszą lub chcieć z tobą i młodszą jednocześnie.

Może się udać, w życiu różne rzeczy się udają. Nie raz starsza kobieta trzyma się lepiej niż rozklepana i zaniedbana nastolatka. Taka prawda.

Gość gojaaa.a.a.a
Levviatan a jak jest gwarancja że starszy nie odejdzie od młodszej ?

Gość gojaaa.a.a.a
czy np. taki 22 latek jest w stanie powaznie potraktować 31 latkę czy z reguły chodzi mu tylko seks ? :/

Niekoniecznie musi chodzić tylko o seks. Niektórzy faceci potrzebują starszej kobiety, bo tylko z taką mogą zbudować solidny związek.

Nie wiek jest ważny, a osoba, jej wnętrze. A tak swoją drogą, mało który 22latek jest na tyle poważny, dojrzały by móc planować przyszłość ze starszą kobietą. Każdy jest indywidualnością więc ciężko stwierdzić czy może mu chodzić tylko o seks, choć dość często w ten sposób Panowie zdobywają doświadczenie seksualne. Ja bym nie mogła być z młodszym o tyle facetem, to konflikt pewnie z jego rodziną wchodzi w gre, głupie usmieszki wśród znajomych. Mało to nasze życie jest skomplikowane, że utrudniamy je sobie jeszcze bardziej?

Gość młodszy6lat
moja partnerka jest starsza o 6 lat, jestesmy razem prawie 3 lata i jakoś się to układa, co do rodziny, to wydaje mi się ze jej rodzina mnie zaakceptowala a i moja rodzina bardzo ja lubi, i jakos nigdy nie przejmowalismy sie jak to nazwalas "usmieszkami" i nie komplikujemy sobie zycia. Jednak jest to sprawa indywidualna bo nie kazdemu moze sie dobrze ulozyc.