Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...choć pewnie i tak to wiecie

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI! CHCIAŁEM WAM TYLKO UŚWIADOMIĆ, ŻE JESTEŚCIE BRZYDKIE...

Polecane posty

A ja chciałam ci uświadomić, że jedyne co możesz zrobić to zjechac pod jotpega z jej podobizną:) PS. Ładna,ale usta ma trochę napompowane za bardzo:)

Gość n,n,mn,m
oł gad ona jest do mnie bardzo podobna. Zalamałam sie!! Moje kolezanki z pracy potwierdzaja i smieja sie teraz ze gram w pocieraczach:(

Gość heh a ponoc to polki
sa najladniejsze na swiecie......... taaa :D

Gość do n,n,mn,m
Nie ściemniaj ino poka foty.

Gość ...choć pewnie i tak to wiecie
nie wiem czy to ma znaczenie, ale moja stara nie ma dzieci

No...jedyne czego mi brakuje to zrobionych ust i kępek sztucznych rzęs :)

Gość ale ona ma super usta
takie w sam raz do wielu czynności ;)

Gość ha ha ha...
a ja chcialam Ciebie uswiadomic ze nie mowi sie "wam uswiadomic" tyko "was uswiadomic". i z racji ze nie znasz podtawowych zasad ort. spedzisz reszte zycia z taka wlasnie plastikowa lala, bo zadna z nas (brzydkich i inteligentnych) nawet na Ciebie nie spojrzy:)

Gość pierwsza fota jest po prostu
bez photoshopa. założę się, że żadna z krytykujących by równie dobrze na naturalnym zdjęciu nie wyszła :P

Gość dyrektore no nóżki masz fajne
ale dużo dziewczyn ma super figurę i kiepską twarz, więc to jeszcze o niczym nie świadczy. ta laska ze zdjęć ma wszystko super, ale wiadomo - modelka.

może być i 2000. tylko jeden warunek - ja będę oceniał :classic_cool:

Gość Prawda o Internecie
Każda dziewczyna to modelka z wymiarami 90 - 60 - 90 i 170 - 180 cm wzrostu, a każdy facet to człowiek sukcesu, intelektualista i posiadacz penisa minimum 17 - 18 cm.

Gość pinkyy
ona nie jest taka piekna... jest bardzo atrakcyjna dziewczyna, ale wiecej tu dobrej fotografii i retuszu niż urody. jakby przeszla koło ciebie bez makijarzu, kolagenu w wargach, doczepianych rzęsach, bez fryzjera i sexi ciuszków to byś na nia nawet nie spojrzał... uwierz mi... mam kumpele na maxa paszteciary, które porobiły sobie profesionalne foty z makijarzem, fryzjerem itd itp i lepiej wyglądaja niz ta blonyna na fotach. zastanów sie czemu nie widzisz na ulicach takich lasek prawie nigdy?? czasami cie mijaja, ale nie zwracasz uwagi... ona istnieje w 99% tylko w magazynach ;)

Coś mi mówi, że "skład sędziowski" złożony z kobiet zawsze wybrałby tę brzydszą, niezależnie od tego kto by to był (taka natura, baby są zazdrosne), a mężczyźni wybraliby osobę znajdującą się fizycznie bliżej (co by się podlizać).

Gość do pinky
Ona właśnie wyróżnia się tym, że ma wyjątkowo piękną twarz nawet bez retuszu. Piękne ciało ma mnóstwo dziewczyn, w tym przynajmniej połowa panienek do towarzystwa i gdzieś tak co dziesiąta licealistka czy studentka. Piękna twarz to jednak rzadkość, nawet wśród modelek.

Gość pinkyy
na pierwszym zdjeciu najbardziej widac naturalnosc... usta ma zrobione, widac odrazu nienaturalnosc, rzesy doczepiane, i włosy na tapir w toną lakieru, dużo tapety, a mimo wszystko niedoskonałosci cery wychadza... blizny po trądziku i jakies pryszcze. dobrze położnony tusz na policzkach wyszczupla twarz i optycznie daje ładny kształt twarzy, mocny makijarz oczy je powieksza, brwi dobrze dobrane do oczu i twarzy, co mi sie w niej podoba to piekny kolor oczu, i ma regularną owalna buźkę, ale takich naprawdę dziewczyn można zobaczyc sporo , tyle ze moze nie tak zadbanych, bo nie wiedza jak sie pomalowac, albo jak dobrac fryzure. nie mowie ze ona jest brzydka , tylko ze z wielu dziewczyn mozna zrobic takie lale na fotkach, dobre ustawienie przed aparatem i juz! same modelki! o to mi chodzi ze nie ma powodu sie porównywac i płakac przed lustrem, tak jak nam autor polecil, bo ona jest na maxa zrobiona