Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Brzydki facet ma większe szanse na miłość niż brzydka dziewczyna

Polecane posty

Jak w temacie... co sądzicie? Bo ja sądzę, że to prawda, ze względu na to, że dziewczyny nie są aż takimi wzrokowcami jak faceci...

Gość jestem chyba nienormalna
no raczej dla kazdego licze sie estetyka nie mow, ze nie:O zalezy od charakteru dziewczyny/faceta czy ewentualnie chce byc z brzydkim facetem/dziewczyna, nie ma reguły, ze brzydcy faceci znajduja milosc szybciej.....

Gość taka sobie 666
potwierdzam :) facet wystarczy ze bedzie inteligentny z poczuciem humoru i juz znajdzie laske

Gość jbhjbu
oczywiscie, ze prawda. Taki brzydal musi miec tylko w miare porzadna prace i nie byc totalna ciota. Brzydkiej kobiety nikt nie chce, chociazby niewiadomo jakie cudowne wnetrze miala.

Gość ytytytytyt
goguś nie fikaj, bo znow wpadniemy i ci rozwalimy prowo:D i chuja będziesz miał ze swojej "pracy". a w ogóle jaka to uczelnia? Wyższa Szkoła Jazdy na Wrotkach?:D

Gość asiakasiaaaa
gogosmart kłamco wstrętny, spadaj stąd prowokatorze bezczelny :-D

pierdolicie

Gość hejjjjjjjjjjjjjj
gogo spadaj stąd kłamco i oszuście bezczelny :-D :-P :-P :-P

pierdolicie

hejjjjjjjjjjjjjj, zupelnie nie wiem o jakich oszustwach mowisz. nie masz nic do powiedzenia w temacie to nic pisz. prosze o wypowiedzi powaznych ludzi na temat.

Gość GoGoSmark
mam was w dupie.

wiec dziewczyny jak to jest? czy faktycznie brzydki facet ma szanse na milosc a brzydka dziewczyna nie?

Gość brzydka jak świnia
co ty pierdolisz facet. jestem brzydka, ale nie narzekam na powodzenie. tu chyba nie o to chodzi.a faceta mam całkiem całkiem, w każdym razie, jest ładniejszy ode mnie.

Gość taka sobie 666
niestety nadal sama :) jak widac brzydka dziewczyna ma prawie zerowe szanse na milosc , natomiast kobiety nie zwracaja az tak bardzo uwagi na urode facetow

Gość zgaga20
tez sie zgadzam. nie zawsze milosc zaczyna sie od pozadania, moja zaczela sie od przyjazni :)

Miłość jest dobrem, a pożądanie grzechem. Jest takie coś z biblii wzięte "Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się z nią w swoim sercu dopuścił cudzołóstwa". I "Miłujcie się wzajemnie jak ja was umiłowałem" Więc miłość i pożądanie się wykluczają wzajemnie.

Gość nie, nie znajdzie
a jak znajdzie to nie jest brzydki proste i oczywiste

Bzdura. Brzydki facet może jedynie osiągnąc sukces i mieć kobiety lecące na jego kasę. 🖐️ Brzydka kobieta moze znalezc sobie nawet i przecietnego gościa do związku, a czasm moze i jakiś przystojniak ją wezmie w obroty na jeden raz. 🖐️

Gość deren
brzydki facet to pojęcie względne. Ale raczej ma większe szanse niż dziewczyna. Co za niesprawiedliwość...

Gość kamila_l
Niestety trochę racji w tym jestAle nie w 100%. Tak naprawdę i w jednym i w drugim przypadku wygląd się liczy. Ale chyba jednak nie jest decydującym kryterium. Wystarczy, że dana osoba będzie estetyczna. Oczywiście też zależy od drugiej osoby, sporo osób (chyba jednak głównie facetów) zwraca uwagę tylko na wygląd, jak wizualnie mu się dziewczyna nie spodoba, to w ogóle nie podejmuje znajomości. Ale to wszędzie widać, że wygląd odgrywa jakąś rolę. Czy to w klubie na imprezie, na studiach czy nawet na portalach randkowych. Właśnie na tych ostatnich to często jest plaga facetów, którzy zwracają uwagę tylko na wygląd, na zdjęcia i na ich podstawie wyślą wiadomość albo nie, zwłaszcza na tych darmowych portalach. Nawet teraz, jak jestem na mydwoje, gdzie moim zdaniem największy wpływ na to czy rozpocznie się znajomość czy nie jest test osobowości i punkty dopasowania, to jednak na zdjęcia ludzie też zwracają uwagę. A która płeć ma większe szanse, będąc brzydkim, znaleźć partnera? Możliwe, że faktycznie facet, ale to dlatego, że dziewczyny są chyba jednak bardziej elastyczne, jeśli chodzi o wygląd i nawet ktoś średnio atrakcyjny może to nadrobić charakterem.