Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belle de jour 1982

co kupic dla mlodej mamy

Polecane posty

SLuchajcie wiem, ze takie tematy sa tu codziennoscia, ale chodzi mi o podarunek dla mamy, nie dla dziecka. Wszystkie zapytane co kupic mlodej mamie podpowiadacie pieluszki, chusteczki, kremiki..A ja chcialabym zapytac o to co moglabym podarowac mlodej mamie. Zeby nie zapomniala, ze nie jest tylko mama, ale tez kobieta. Macie jakies pomysly?

Gość mama z pytajnikiem
Może jakiś fajny balsam do ciała.

Gość do młodej mamy
ja wlasnie dostalam ujedrniajacy fajny balsam:D przydał się! nie bylam wcale wkurzona, ze go dostalam;p

ja bym się ucieszyła, jakby mi ktoś sprezentował np. kupon na masaż - jestem młodą mamą i plecy mi wysiadają, jeszcze się nie przyzwyczaiły, a syn to raczej jest duży :) albo jakiś super ujędrniający balsam do ciała, fajnie pachnący i odprężający

Gość do młodej mamy
pewnie, że będzie dobry!!!

Gość mama z pytajnikiem
kupon na masaż - rewelacyny pomysł!

Gość moja corka jest cudowna
Karnet na masaż to najlepszy pomysł. Płyn do kąpieli niekoniecznie bo raczej codziennością młodej mamy jest szybki prysznic a nie relaksująca kąpiel.

Potwierdzam- kupon na masaż :) Bluzeczkę do karmienia (jeśli karmi). Kosmetyki też mile widziane, tylko mądrze, nie każda kjobieta po ciąży dobrze zareaguje na prezetn w postaci kremu ujędrniająco- antycelulitowego :) Jak idziesz z facetem do niej- to kwiatki. Ulubioną herbatę, słodycze... A jak się czujesz pewnie przy dzieciach- weź dziecko na spacer, niech ma wolne- najpiękniejszy prezent :)

Gość bardzo miło!
Hej, za chwilkę ja rowniez zostanę mamą i podoba mi sie podejscie z prezentem dla mamy a nie dla dzidziusia, na pewno sie kuzynka ucieszy, ja bym sie bardzo ucieszyła :) Już mnie wkurzają pytania "A jak tam nasza dzidzia?" - jakbym byla tylko inkubatorkiem... :)

kupon na masaz poki co najlepszy! albo kupon na wizyte u fryzjera, karte pre paid do triumpha (bo wiadomo ze kilka tyg po porodzie wszystko sie formuje w nowe rozmiary albo wraca do starych).

z dziecmi czuje sie dobrze. Sama mam swoje niespelna 1,5 roczne wiec spoko. No wlasnie ostatnio tak sobie myslalam. Ok, kupie prezent dla dziecka, ale postanowilam tez cos kupic kuzynce-tylko dla niej. Z plynem do kapieli w sumie racja. Balsam mysle, ze sie nie obrazi. Rozejrze sie co z tym masazem-ona mieszka troche daleko od wiekszego miasta i dojazd zajalby jej godzine w jedna strone, ale moze cos wykombinuje:)

Gość MasującaMama
MASAŻ - cała serię !!! najlepszy pomysł !! recepta na nieprzespane noce, karmienie, noszenie, dźwiganie ... ... i nie jest to tylko reklama tego czym zajmuję się teraz :)