Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowa na rowie

JAK KROWIE NA ROWIE

Polecane posty

Gość krowa na rowie

Kto mi wytłumaczy, krok po kroku, jak mam ponumerować te cholerną prace licencjacką tak, aby numeracja była widoczna dopiero od 5 strony????? Bo wyjdę z siebie i stanę obok:(:(

Gość hop hop to ja biedronka pstra_
Ale zeby na 5 stronie byl widoczny nr 1? Tak da sie tylko przy drukowaniu z oddzielnych plików. Jesli na 5 stronie ma byc nr 5 to wchodzisz w wstaw (tam u góry) wybierasz nr strony wyskakuje ci okno i nie wiem bo pisze z pamięci, albo odrazu tam bedzie opcja zeby nie numerować 1 str po odznaczeniu i wybiera sie od ktorej, albo bierze sie dostosuj czy więcej opcji. Moge sie mylić. A jesli nie masz tak to na pewno mozesz zrobic w 2 plikach i w tym 2 rozpoczynasz numeracje od liczby 5

Da się tak zrobić z podziałem na sekcje, ale ostatnio przy dyplomówce matki sama nie mogłam sobie tego przypomnieć :O Więc bezpieczniej na 2 pliki rozdzielić i po prostu tylko w jednym automatycznie ponumerować, jak mówi pstra

Gość krowa na rowie
kochane jesteście, ale gdybym mogła zapisać to w 2 plikach to bym tutaj nie pytała o numerację:( pracę mam oddać w PDF a tam muszę mieć jeden, ponumerowany plik. kultura ja też kiedyś numerowałam ale teraz za Chiny nie pamiętam jak to leciało

Gość RixoN
proste wylanczasz numeracje drukujesz 4 pierwsze strony wlaczasz numeracje i wszystko -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Gość krowa na rowie
Rixon dziękuję za takie niepotrzebne rady... :/

Gość krowa na rowie
udało się!!! Kulturka dziękuję Ci bardzo🌼

Gość Jadwiga35
Może zrobić dwa pliki w Word doc pierwszy bez numeracji, drugi z numeracją i potem zapisać po kolei w jednym PDF. Nie wiem tak naprawdę ale może to jest wyjście?