Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek_89_89

Sprzątanie nago - pytanie

Polecane posty

Gość Maciek_89_89

Witam, jestem 21 letni chłopakiem i zastanawiam się czy nie zacząć pracy sprzątając nago ludziom domy, co o tym myślicie ? czy któraś z obecnych tu pań chciałaby abym jej posprzątał dom w bieliźnie lub bez ? Jestem z Wrocławia proszę piszcie co o tym myślicie bo jeszcze nie wiem czy się zdecyduję. Jeśli będą chętne proszę pisać na maila: maciek_89_89@o2.pl

Gość o kurde kurde
ja bym nie miała nic przeciwko gdyby jakiś koleś wolał wyszorować moją zapuszczona kaobinę prysznicową...w gaciach czy bez ;-) generalnei nei cierpię odkurzać i innych takich

Gość Maciek_89_89
jak jesteś z Wrocławia to ok

Gość wszystko źle
a umiesz sprzątać ?

Gość kózkaa
Jak masz fajne cialo to lepiej zostan striptizerem, sprzatajacy facet jest aseksualny, i jeszcze do tego nago:o to takie ponizajace

Gość o kurde kurde
randka ideał, normalnie....przychodzi koleś i odkurza za mnie dywan, myje podłogę a potem szoruję kabinę prysznicową.... normalnie się rozmarzyłam.....niestety nie jestem z Wrocławia ożeń się ze mną....

Gość nie mam nic przeciwko
temu, żeby ktoś mi posprzątał mieszkanie - ale na pewno nie nago. Dla mnie to niepoważne.

Gość nie mam nic przeciwko
I jeszcze - zresztą wszystko jedno - i tak by mnie w tym czasie w domu nie było, więc jak ci gorąco - to możesz się rozebrać

Gość Maciek_89_89
po pierwsze umiem sprzątać po drugie, nie ma w tym nic upokarzającego a nawet jeśli to niektóre kobiety podnieca uczucie dominacji towarzyszące temu, po za tym wiele się o tym naczytałem, że studenci tak zarabiają (faceci też) i chciałbym też spróbować.

Gość taki jeden on
najpierw umyjesz kabine prysznicową a potem przeczyscisz "komin"

Gość Maciek_89_89
Zapomniałem dodać, że w grę wchodzą tylko usługi związane ze sprzątaniem

Gość Maciek_89_89
jak znajdzie się jakaś chętna to proszę dać znać, bardzo chciałbym spróbować.

Gość aassasas
rocznik 89 a juz gowniarz takie zwyrodniony, przykre to jest ale co zrobic, we lebie tylko siabo ruchanie i gole dupy

Gość ja nie byłabym zainteresowana
Facet nago lepiej niech robi inne rzeczy, a sprzątać należy w odzieży, bo jak się pochlapiesz domestosem we wrażliwe miejsca to nie będzie ci przyjemnie.

Gość Maciek_89_89
Temat wciąż aktualny

Gość gość
kochanek68@o2.pl chetny jestem ale tylko dla pań. pozdrawiam

Gość ceq
Podepnę się pod temat-mogę wykonąc dowolne usługi nago (oprócz seksu).Dla pieniędzy oczywiście.Mogę sprzątać,pozować(mam doświadczenie w pozowaniu do rysunku)lub wykonać masaż bo akurat potrafię to zrobić.Oferta nie jest erotyczna i nie obejmuje seksu,usługi mogę wykonać także ubrany-chodzi o dorobienie sobie trochę kasy.Jestem po 30tce szczupły.Małopolska(Kraków) i katowickie(Katowice).Twoja płeć mnie nie interesuje bo to nie jest anons erotyczny.mail: altinao@wp.pl

Gość gość
jestem gotowa dużo zapłacić,za takie sprzątanko na golasa,z tym,że wchodziło by w grę,gdybym była z koleżanką,my byśmy sobie coś tam popijały a facet by sprzątał i to szorowałby podłogi z gołym dups...,do tego musiałby oczywiście być męski i naturalnie owłosiony,w grę by wchodziły także nasze klapsy i pokazywanie z bliska np.tyłka,czy fiuta na żądanie-ktoś byłby chętny?w grę wchodziłoby nawet 1500 zł za np 3 godziny

Gość gość
zalezy skad jestescie ja bym mogl jak jestes z warszawy

Gość gość
ja jestem chętny na sprzątanie nago na terenie Warszawy. jacek.wal90@interia.pl

Gość gość
Siema! Oferuje sprzatanie calkiem na golasa na terenie Warszawy... Oferta tylko dla kobiet i dziewczyn... Mam na imie Norbi, jestem mlody i chce sprobowac cos nowego ;) Mam 26 lat, wzrost 181, waga 65, wysportowany i pieknie wygolony z przodu ;) nie jestem zbokiem, a fetyszysta, lubie jak ktos na mnie patrzy... cena na poczatek kariery to 30-50pln/g... Gwarantuje mila atmosphere... Aaa, i nie jestem eksponatem - mozna mnie dotykac;) zapraszam na meila

Gość gość
Siema! Oferuje sprzatanie calkiem na golasa na terenie Warszawy... Oferta tylko dla kobiet i dziewczyn... Mam na imie Norbi, jestem mlody i chce sprobowac cos nowego ;) Mam 26 lat, wzrost 181, waga 65, wysportowany i pieknie wygolony z przodu ;) nie jestem zbokiem, a fetyszysta, lubie jak ktos na mnie patrzy... cena na poczatek kariery to 30-50pln/g... Gwarantuje mila atmosphere... Aaa, i nie jestem eksponatem - mozna mnie dotykac;) zapraszam na meila nagonorbi@yandex.ru