Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta niepracująca

Co ma zrobic studiujaca kobieta ktorej maz malo zarabia!!!

Polecane posty

Mam 23 lata, jestem na utrzymaniu meza. Ja teraz wybralam sie na studia. Moj maz oczywiscie daje mi pieniadze, nawet na to bym sobie oplacila szkole itp. Problem w tym ze on nie zarabia kokosow tylko 2900 na reke, jeszcze z tego musimy oplacic prad, gaz, mieszkanie, internet i cos do jedzenia kupic.

Co mam zrobic skoro maz przynosi mi grosze do domu?

Gość ghykgbjhnjhnjn
ja tez studiuje, na szczeście już koncze....a mój mąz zarabia mniej niż twój bo 2000 wiec nie przesadzaj

Gość żetonU
facet to świnia, więc z całą pewnością oszukuje, nic nie wspomina o dodatkowych dochodach a zapewne ma zaskórniaki , sprawdź jego porfel to się przekonasz

Gość krowi_placek
Ty tak serio czy prowokacja? Po kiego grzyba poszłaś na studia w wieku 23 lat? W tym wieku ludzie je powoli kończą. Ty będziesz miała 28 i żadnego doswiadczenia zawodowego. Nikt cię do pracy nie weźmie. Trzeba było isc na zaoczne i do pracy.

Gość ghykgbjhnjhnjn
no własnie a co robiłaś wczesniej? ja zaczełam studia w wieku 19 lat a nie 23

Gość kochana nie badz naiwna
zaden facet nie zarabia tak malo. jak pisze zton -sprawdz mu portfel i szafki. na bank cos znajdzies.z

Mój mąż tylko zarabia, zresztą sa na to dowody. Terez właśnie sprawdziłam czy ma jakieś zaskórniaki ale ich nie miał, ja nie szukam pracy. Chce skończyc studia, wcześniej nie studiowałam bo po prostu o tym nie myślałam, dopiero po ślubie przyszedł mi pomysł żeby studiowac.

Gość mozilla firefox
co ty pierdzieszlisz, przeciez 2900zl to jest dosc duzo jak na polskie realia, wiecej od mediany. a 23lata, znam od zaj.ebania osob ktore w tym wieku zaczynaly studia dzienne, w okolicach 22,23,24lat

Gość agnessa.......................
hehe...takie czasy ze faceci nie są w stanie kobiety utrzymac;) i jeszcze pretensje ze kobieta nie pracuje- po prostu lesery:) wielkie wymagania a malo z siebie....ale nie każda tak ma:) kwestia wyboru z kim zyjesz- mozesz zapieprzac albo zmienic męża....:)