Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amamda O

Hej Noxelia jestes :)

Polecane posty

Gość Amamda O

:)

dyrektore wedziałam ze musisz mieć coś z główką, śledząc twoje wypowiedzi

dyrektore dobrze ze jestes wiem ze dobrze doradzasz w lipcuide na wesele spojz w stopke i doradz jaka fryzura bedzie mi pasowac pierwsza fotka w stopce

nie w zadnym wypadku nie chce , lubie bratowa tylko nie mam pomyslu co zrobic z wlosami i tak sie spytalam to ich wielki dzien ja tylko swiadkuje hehehe

Niegłupia Blondi- postaw na hollywoodzkie fale i kolor- odcienie złota/bursztynu Możesz też poeksperymentować z grzywką- najlepsza byłaby boczna-skośna Pozdrawiam

Gość zakręcona kobitka szalona
O... Caspar chyba dobrze mówi... :-) doradźcie też coś dla mnie- jestem szatynką i mam zielone oczy niedługo mam imprezę u znajomej i MUSZĘ wyglądać szalowo kazdego dnia robie zwykly, dlikatny makijaz, a teraz nie wiem, co mam zrobic- nie dam rady zrobic super looku-makijazu help pomozcie, doradźcie, co i jak pozdrawiam buziaki

Gość a ja taka spokojna
zakrecona kobitko szalona- niestety, ja to chyba Ci nie doradze ale jak wpadne na jakis pomysl, to dam znac pozdrawiam

Gość zakręcona kobitka szalona
Caspar, doradź też mnie! ;-) Nieglupiej Blondi świetnie doradziles, chyba sie na tym znasz...;-)

Blondi, jeśli ta fryzura na wesele, to może być- prosta, skromna, łatwa w ułożeniu ;-) Masz szczupłą twarz, więc też większe pole manewru

Gość maturzystkaiuhuio
czekaj moze znajde jakies

Kiecka pasuje ;-) Czy zamierzasz ufarbować włosy przed tym weselem? Jeśli tak, to polecam Tobie odcienie miodu, bursztynu i złota. Oczy zielone/szare? Makijaż (musi pasować też do kreacji ;-) )- cienie- odcienie złota, łososiowe, białe, brązy, pomarańcz ;-) Mam nadzieję, że choć troszkę pomogłem Przez neta trochę kiepsko to może wychodzić, w realu jest łatwiej, ale dobre i to ;-) Grunt, że pokazałaś zdjęcia

Jeśli będziesz miała jeszcze jakieś pytania, to chętnie pomogę ;-)