Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatka ze wsi

DZIEWCZYNY,DLACZEGO ZABIJACIE SWOJE DZIECI PRZEZ ANTYKONCEPCJE????

Polecane posty

uwielbiam, ze ci zarliwi katole w imie miłości blizniego pisza do ludzi takimi wulgaryzmami...oj beatka, robisz village... a potem sie K**rwa zastanawiacie czemu was ludzie nie lubia...porazka. a ten watek to tak w ramach krucjaty czy ojciec tadeusz kazał skłócic ludzi bo za dobrze było??nudzi ci sie to pilnuj ubran, a nie szukaj zwady..albo pomódl sie o rozum, moze cud bedzie..chyba ze juz za póżno...

Gość ladaco
a po drugie to lepiej się zabezpieczyc niż potem skrobanke robić. a co powiesz o facetach, którzy się spuszczaja do kibli? co? topia swoje dzieci? ;D

a tak wogóle takie topiki pokazuja głupote naszego społęczenstwa...pier**lcie sie, róbcie dzieci, a potem sie bedziecie modlic o wybawienie...sory, ale wala mnie twoje przekonania, wiec idz na rózaniec czy co tam macie we wsi, a nie wywoluj konfliktów

Gość to jest zalosne po prostu...
zabijaja siebie przede wszystkim bo te pigulki powoduja raka!!!!

aha...ta jasne,zabijamy je tez gumkami, spiralami etc wiesz najbardziej smiertelne jest zycie... ja zaczynam myslec, ze wasz seks jest zwyczajnie nie interesujacy i migacie sie od niego wszelkimi sposobami, a przy okazji próbujecie obrzydzic to innym ludziom, najlepiej straszac chorobami, smiercia w meczarni i ogniem piekielnym... palcie nas jeszcze na stosie.

Ale o ile wiem kosciol zezwolil na antykoncepcje.. plemniki to nie dzieci... a malzenstwo polega na bliskosci kochajacych sie osob nie tylko na wsparciu i wspolnych troskach. ale rowniez na byciu jednym okazaniem sobie milosci. antykoncepcja i sex w małżeństwie nie jest grzechem. to lepiej zeby wyrzucaly do smietnika?

może pisac wiele madrych rzeczy, rzucac sobie wzajemnie Kurwami a i tak Katole ze wsi wiedza swoje, beda swietsi niz papiez, bo jakis czarny powie im ze źle sie zabezpieczac wiec tocza te pieprzone krucjaty, dajac swidectwo swojej głupoty ale i szkodzac cełej religi która wielu ( w tym mnie) kojarzy sie jako zródło patroszenia i uciskania..a antykoncpecja dla swiata robi duuuzo dobrego.

jak wiekszosc poslkich 'prawych i sprawiedliwych" katoli...w imie boze jebną c krzyzem i i przyduszą różancem, bo smiesz myslec inaczej...jeszcze zebys robił cos wymierzonego w nich, ale to ze masz gumke ich hooj obchodzi, ale walcza bo im nudno...