Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emanuela si

Jeśli facet zdradza to tylko dodaje mu to uroku

Polecane posty

Gość Emanuela si

Po wielu obserwacjach moge śmialo stwierdzic, że jeśli facet zdradza to dodaje mu tylko uroku, ponieważ oznacza to, że: - ma powodzenie - ma cechy pożądane przez kobiety - jest dobrym kochankiem - jest zdrowy nic więc dziwnego, że najlepsi panowie zawsze zdradzają a mimo to i tak mają wielkie powodzenie...

Gość katarzynkawrocławianka
smiechu warte

Gość zgaga20
to ja juz wole faceta ktory nie ma powodzenia i bedzie zdrowy bo wiem ze nie bedzie sie lajdaczyl z kim popadnie.

Gość nie wierzę__
po prostu nie wierzę chyba nigdy cię taki fantastyczny męzczyzna nie zdradził skoro tak pierniczysz jak potłuczona

Gość ja dzis
coś w tym jest :-)

Gość HardBitch.
autorka ma racje

Gość awangarda hiphopowa
absolutnie sie zgadzam, kazdy facet chcialby zdradzac tyle, ze wiekszosc nie ma z kim zdradzac... ja jestem facetem i sie zgadzam z tym co napisala autorka patrze na mojego jednego kolege, ruchasz jakich malo.. zerznal juz chyba ze sto panien i sporo razy zdradzal i co ?? co chwila ma nowe laski.. gosc po prostu dobrze wyglada ma dobrą bajere i kazda dupa na niego leci a jestem przekonany ze kazda z tych dup zdaje sobie sprawe jakim jest człowiekiem... a mimo to rozchylają przed nim nogi

Gość nie wierzę__
ludzie, pierdolicie zdradzają cienkie chooje, prawdziwy facet szanuje swoją kobietę bo jest jego chamy zdradzają traktując tym samym swoje kobiety jak szm.ty

Gość nie wierzę__
i jeszcze jedno: chce zaliczać, sto suk w jeden miesiąc? nikt mu nie zabroni a one niech rozkładają giry tylko niech krwa odejdzie najpierw od swojej a nie oszukuje pojebus

Gość ser michu
// zdradzają cienkie chooje /// chyba tylko w wyobraźni.. cienki chooj nawet nie byłby w stanie jednej kobiety uwieść a co dopiero dwie naraz..

Gość nie wierzę__
dobra podniecajcie się skurwielami, ja spadam 🖐️

Gość awangarda hiphopowa
do "nie wierzę__" ale o czym ty dziewczynko piszesz? ktoś kto zaliczał tak dużo kobiet , to oznacza to, że musi być zajebisty.. tak zajebisty, że laski przed nim miękno, myślisz, że ty byś nie zmiękła? hahaha i wtedy była byś kolejna na koncie takiego faceta, z tym, że taki facet na takie jak ty to nawet nie patrzy... i to cie boli, dlatego musisz im ubliżać

Gość nie wierzę__
właśnie o to krwa chodzi że wiem jakie to uczucie być oszukaną przez takiego "zajebistego" faceta nie da się tego znieść!!! przecież mógł po prostu odejść, krwa!!!

Gość awangarda hiphopowa
nie zesraj sie :)

Gość nie wierzę__
a Ty się pierdol z takimi pojebusami i zbieraj syfy

Gość Żona

No pewnie mój stary jak zaliczy stado napalonych suk to dopiero wtedy wiem że mam z nim seks do białego rana 

Gość gosc

noo podobaja sie nieraz, ale wiadomo ze lepiej nie bo sie nie chce robic za materac 

No chyba nie 😄 dla mnie zdradzający faceci są obrzydliwi i odpychający. Nawet nie lubię z takimi rozmawiać. Są przystojni, fajni faceci, którzy nie zdradzają. 

Gość One
Dnia 13 czerwca 2011 o 23:33, Gość Emanuela si napisał:

Po wielu obserwacjach moge śmialo stwierdzic, że jeśli facet zdradza to dodaje mu tylko uroku, ponieważ oznacza to, że: - ma powodzenie - ma cechy pożądane przez kobiety - jest dobrym kochankiem - jest zdrowy nic więc dziwnego, że najlepsi panowie zawsze zdradzają a mimo to i tak mają wielkie powodzenie...

Tratatata:)Cyba powodzenie ma jego portfel do zazwyczaj panowie którzy mocno stoją finansowo maja powodzenie. Zapewne nie musi być dobrym kochankiem , pieniążki dla niektórych panń sà najlepszym afrodyzjakiem, :)To można śmiał stwierdzić:)

Gość Lili
Dnia 13 czerwca 2011 o 23:42, Gość awangarda hiphopowa napisał:

absolutnie sie zgadzam, kazdy facet chcialby zdradzac tyle, ze wiekszosc nie ma z kim zdradzac... ja jestem facetem i sie zgadzam z tym co napisala autorka patrze na mojego jednego kolege, ruchasz jakich malo.. zerznal juz chyba ze sto panien i sporo razy zdradzal i co ?? co chwila ma nowe laski.. gosc po prostu dobrze wyglada ma dobrą bajere i kazda ... na niego leci a jestem przekonany ze kazda z tych dup zdaje sobie sprawe jakim jest człowiekiem... a mimo to rozchylają przed nim nogi

A ty mu zazdrościsz??

Gość Onn
8 minut temu, OleOle! napisał:

No chyba nie 😄 dla mnie zdradzający faceci są obrzydliwi i odpychający. Nawet nie lubię z takimi rozmawiać. Są przystojni, fajni faceci, którzy nie zdradzają. 

A twój partner cię kiedyś zdradził?

Przed chwilą, Gość Onn napisał:

A twój partner cię kiedyś zdradził?

Miałam kilku facetów. Jeden mnie zdradzał i go zostawiłam. Chyba z rok za mną płakał 😄 

Gość ta myśl prześladuje cię
45 minut temu, OleOle! napisał:

Miałam kilku facetów. Jeden mnie zdradzał i go zostawiłam. Chyba z rok za mną płakał 😄 

Śnisz na jawie rybcio bo nigdy z twojego powodu nie uroniłem ani jednej łzy w przeciwieństwie do ciebie 😉 

Wiadro łez tygodniowo* 😜

Powinnaś dużo wody pić rybcio bo się odwodnisz w końcu mi 😜 Musisz być w formie jak cie odwiedzę..

Ja pije dużo soku anansowego dziennie także wiesz.. Będzie słodko mmm 😜