Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak wytrysku=brak satysfakcji

Brak wytrysku=brak satysfakcji??? Do panow.

Polecane posty

Moj facet uwielbia seks. Lubi dluga gre wstepna i lubi byc pieszczony. Ale czesto zdarza sie, ze pomimo nawet kilkugodzinnych "igraszek", on nie ma wytrysku i konczymy po moim orgazmie. Kiedys zapytalam go, czy to ze nie zawsze ma wytrysk oznacza, ze nie jest mu wystarczajaco dobrze, lub ze nie dosc go podniecam. Odpowiedzial ze nie, i ze facet nie zawsze musi skonczyc wytryskiem co nie umniejsza jego satysfakcji z seksu. Wydalo mi sie to troche podejrzane. Wiec pytam panow jak to naprawde jest???

Gość nie jest to podejrzane
tez tak mam ze uwielbiam kilkugodzinne igraszki z zona. szczegolnie na naturystycznych wakacjach gdzie po calym dniu plazowania nago siedzimy sobie nago na tarasie apartamentu (balkon zabudowany :) i godzinami sie 'bawimy'. z biegiem lat nauczylem sie przezywac 'meski orgazm wielokrotny' i jest to cos niesamowitego. kompletnie oddzielenie satysfakcji seksualnej od wytrysku.

Cos w tym jest ,bo mój po paru godzinach"zabawy " tez usypia jak dziecko . oczywiście z rana ma zaserwowane to czego wczoraj nie miał :P :D

dobrze wiedziec, bo dotychczas wydawalo mi sie, ze faceci, tak samo jak kobiety, zwykle daza do calkowitego spelnienia. Ja na przyklad nie spoczne dopoki nie zaznam orgazmu, ale po nim, z trudem przychodzi mi dalsze pieszczenie partnera a wydawalo mi sie ze powinnam takze jego doprowadzic do orgazmu, bo tylko wtedy on uzna "sesje" za udana :)

Wcale nie , jesli jestesmy tak "wyczerpane . po paru mniejszych i w pełnym zaspokojeniu i swiadomości ,że zrobiłysmy co mogłysmy aby jego zadowolić i mówi ,że ma dosyć :p.i ogólnie było fajnie ,to nie ma problemu .ale nic nie zastapi mu orgazmu rano po takim "seansie niespełnionym ", a i nasza w tym frajda .kiedy jest szcżęsliwy:p :D

Gość damianek234
u mnie jest tak że jak się podniecam to czuję potrzebę wytrysku bo to jest u mnie orgazm i po nim czuję się lekko i zadowolony nie bolą mnie jądra Mogę powstrzymywać wytrysk do czasu aż moja kobieta dojdzie Czuję to u niej gdy podniecenie u niej sięga zenitu jak czasami ona nie może dojść a ja nie wytrzymuję to muszę jej dokończyć minetką , ręką lub ona sama bawiąc sie penisem co mnie to drażni ale nic jej nie mówię żeby nie stresować jej . Miałem takie sytuacje że kochałem się z dziewczyną ale ona nie doprowadzała mnie do wytrysku takie mizianie godzinami to bolały mnie jaja i to tak mocno że nie mogłem chodzić Musiałem sobie strzelić z bata i przestawały

Coś mi tu pachnie ściemą żeby facet był usatysfakcjonowany bez wytrysku... no chyba, że miał orgazm a coś nie tak, że samego wytrysku nie było. Ja kilka lat temu miałem tak, ze przez kilka tygodni po chorobie moje jądra nie produkowały chyba spermy - miałem orgazm a nie było ani kapki wytrysku i już miałem iść do lekarza ale jakoś wróciło do normy. I powiem Wam, że nie wyobrażam sobie wazektomii czyli jakiegoś tam podwiązania - wtedy orgazmy są ale wytrysku brak - bez wytrysku orgazm jest o połowę mniej przyjemny Nie wyobrażam też sobie, żeby facet był podniecony i bez orgazmu miał satysfakcję z seksu...

Gość Łon
Facet jest usatysfakcjonowany jak się spuści i nie ma ale.... :D

Gość Łon
Nie ma orgazmu , bez wytrysku. W innym wypadku trzeba udać się pilnie do urologa

Gość Łon
Jeżeli nie doszedł tzn. że za słabo się starałaś albo woli pejcze, obcas w dupie, albo chłopaczków :D

To zależy co potrafi facet. Małolat bez orgazmu nie poczuje się spełniony. Ale faceci którzy potrafią wykorzystywać wiedzę i doświadczenie potrafią dozować doznania dla siebie i dla partnerki tak, by bez wytrysku mieć bardzo ciekawe odczucia. Wytrysk jest oczywiście punktem kulminacyjnym, ale tych przyjemności jest znacznie więcej niż samo spuszczanie się. Więc bez wytrysku oczywiście można poczuć się zajebiście. BTW, sperma jest produkowana w prostacie a nie w jądrach. Z jąder dostarczane są same plemniki :-)

Gość Wytrysk - to prymitywne!

Seks bez wytrysku to zupełnie inna jakość. Nie wytrysnąłem od 4 lat - i nie zamierzam.

Gość Neftes

Udaremnienie wytrysku lub u kobiety kontrolowanie orgazmu jest ciekawą formą dominacji. Fajnie, gdy tego typu zabawa finalnie wywoła trzęsienie ziemi... 😉

Gość XXX
26 minut temu, Gość Wytrysk - to prymitywne! napisał:

Seks bez wytrysku to zupełnie inna jakość. Nie wytrysnąłem od 4 lat - i nie zamierzam.

A powinieneś bo będziesz mieć problemy z przerostem prostaty.

18 minut temu, Gość Neftes napisał:

Udaremnienie wytrysku lub u kobiety kontrolowanie orgazmu jest ciekawą formą dominacji. Fajnie, gdy tego typu zabawa finalnie wywoła trzęsienie ziemi... 😉

Orgazm jest tylko metą do której zmierzają igraszki, a ich rodzaj bywa różny. Najistotniejsze są doznania jakie dostarczają.