Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Co myślicie o związku, w którym kobieta jest 7 lat starsza od faceta?

Polecane posty

hmmm a co powiecie o takiej sytuacji: facet 34, kobieta 46?

na czym moze sie opierac taki zwiazek? Na kasie?

Gość bazinka to zapewne
bradszczoch ktora zaklada o niej tematy i pierdoli o jej zwiazku z kamilem zalosna idiotka 🖐️

Gość dzamatasi123
Znam duzo osob z taka roznica wieku a nawet wieksza(nawet 20lat roznicy )tylkoooo mezczyzna jest starszy od kobiety i sa bardzo szczesliwi;) Wiek nie gra roli!

szczerze to ja bym nie chciala faceta zbyt duzo starszego... ale 7 lat jest ok:-)

hmmmm mam 27 po strasznych przejsciach i moj partner ma 21 ... Jest normalny. Nie jest dziecinny. Zalezy od podejscia do zycia. Dlugo sie przekonywałam czy to ma sens ,ale teraz wiem ,że ma. Spotykamy sie i jest jak narazie na dobrej drodze do pomysleniu o wspolnej przyszlosci. A te siksy ,które pisza takie bezsensowne bzdury niech najpierw poznaja sytuacje ,a nie pisza bzdur....w dupie bylescie i gowno widzialyscie !!!!

Gość Szanujcie sie ludzie
Matko... Tylko sie wyzywac umiecie i ponizac... czlowiek 21 wieku... tylko kur** gardzic drugim umiecie... szkoda ze 2012 nie sprawdzila sie przepowiednia... a co do pytania sam jestem z kobieta o 7 lat starsza odemnie ja mam 22 ona 29 i jestesmy szczesliwi a jak kogos to w oczy kole to niech spier i zjamie sie soba...

Gość gość
Mój mąż jest mlodszy 7 lat.3 lata po ślubie dwoje dzieci.jest ok.

Gość gość
Jak musi być babsko zdesperowane żeby ładować się w takie szambo ? :( Gnojkom się mniej dziwię bo chłopcy w wieku ok 20ki zerżnęli by wszystko co ma jakąkolwiek dziurę :O A w ogóle to chyba pod jakieś zboczenie podchodzi ;)

Gość gość
wiek to tylko cyfry a cyfry to nie uczucia

Gość gość
Tylko że 26 lat to już dojrzała , świadoma życia kobieta a 19 latek to jeszcze chłopczyk i nie pierniczcie tu o wyjątkach bo takowe trafiają się może 1/ 100000 i jeszcze rzadziej wchodzą w takie relacje .:(

Gość gość
Moja dziewczyna ma 24 lata ja 19 i jest wspaniale

Gość gość
Jeśli się dogadują i kobieta dba o siebie ŻADEN problem

Gość gość
Byłam dwa lata z facetem młodszym właśnie o 7 lat (kiedy się poznaliśmy on miał 24 lata, a ja 31). Okazał się k*****arzem i kłamcą do kwadratu. Ale to raczej nie jest kwestia wieku, tylko charakteru. ;)

Gość gość
no dokładnie jesteście z metryką urodzenia czy z osobą na której wam zależy

Gość gość
Jesli ludzie sie kochaja to wiek nie ma znaczenia w sytuacji kiedy jest prawdziwe uczucie to w drugiej osobie nie widzi sie kolejnych zmarszczek tylko zawsze ta sama dziewczyne czy chlopaka tego wszystkim zycze a kobietom ktore trafia na mlodszych partnerow kibicuje z calego serca prawdziwe uczucie nie zna lat pamietajcie

Gość gość
Nie zawsze jest tak idealnie - znacząca różnica wieku, to również często inne etapy w życiu każdego z partnerów i rózny bagaż doświadczeń, czasami po prostu przez jakiś czas jest fajnie, ale potem zwykle oczekiwania się rozjeżdzają. Ale mówię tu o znaczącej różnice 15 lat i wyżej, bo parę lat, to nie ma znaczenia :)

Gość gość
Ja byłam z facetem młodszym o 17 lat - był zakochany, ja też, ale po 3 lat rozstaliśmy się. On zacząl dojrzewać, i zaczął zauważać rówieśniczki. Nie zdradził mnie, zerwał kulturalnie, zabolało, ale nie żałuję. W sumie, bylam zawsze trochę tego świadoma, że coś takiego może mieć miejsce. I prawdą jest, że jak się kocha, to sie nie patrzy na zmarszczki, ale czasem tego paliwa jest za mało, żeby długo być na takim miłosnym chaju i różnice zaczynają się ujawniać niczym rafa po odpływie. A im więcej nas dzieli, tym mniej ma nas co trzymać razem, kiedy kryzys uczuciowy sie pojawia....

Gość gość
Mysle ze wiek nie moze byc wyznacznikiem najwazniejszym to jak ludzie sie traktuja czy o siebie zabiegaja dbaja czy jest prawdziwe uczucie i jaki ktos ma charakter bo jesli milosc jest to nie jest wazne czy partner jest te 7 lat mlodszy czy starszy a co jak sa ze soba rowiesnicy albo facet jest te 3 Lata starszy to co zagwarantuje dozgonna milosc chyba nie jak sie maja rozstac to sie rozstana

Gość Olać to
Jestem facetem, gdy poznałem moją żonę miałem 34 lata ona 41, jesteśmy razem od 15 lat i nie wyobrażam sobie innej kobiety u swojego boku