Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa dlaaaaczego

campari34 zobaczcie jaka błyskotliwa

Polecane posty

Gość sipaapas
No szczyt chamstwa, żeby takie tematy tworzyć.Zawistne gderliwe babsko z Ciebie autorko.

Gość aaa dlaaaaczego
zawistna?? mylisz pojęcia. poczytaj najpierw i się dopiero udzielaj

Gość sipaapas
Po co w ogóle babo takie tematy zakładasz ? Nudzi Ci się, ? Nie podoba się wypowiedź campari, to trudno, to nie powód, by zaśmiecać forum takimi durnymi tematami jak twój. Jak nie podoba Ci się określenie zawistna - to mam inne : WREDNA, PUSTOGŁOWA, PROSTA, OGRANICZONA.

Gość aaa dlaaaaczego
a poza tym, o mnie zakładają tematy to dlaczego i ja nie mogę??? heh. poczytajcie co koleżanka pisze

aaa dlaaaaczego nie podniecaj sie tak po prostu tak się nauczyłam lata temu tak mnie moja ginekolog uczyła i to mi się zawsze sprawdzało i moim znajomym też więc tak zapytałam A TY OD RAZU PODJARANA całą tą akcją nic tylko pogratulować

Gość aaa dlaaaaczego
nie udzielaj się jak ci sie coś nie podoba - zawistna nie jestem, nie mam czego zazdrościc akurat

Gość aaa dlaaaaczego
tak campari, ale każda kobieta ma inny cykl - dłuższe, krótsze

Gość sipaapas
Matko i córko, czy Ty dziewucho nie widzisz, że tematy takiego pokroju niszczą to forum i robią z niego śmietnik pełen zawistnych skłoconych bab ?

Gość aaa dlaaaaczego
miesiące też nie mają równej ilości dni więc nie wiem chyba dziwny ten twój sposób liczenia

Gość sipaapas
i az kurde musiałaś temat o tym założyć,. musi Ci się bardzo nudzić dziewczyno w życiu,.

Gość aaa dlaaaaczego
WREDNA, PUSTOGŁOWA, PROSTA, OGRANICZONA. - takie epitety to w inną strone proszę kierować

aaa dlaaaaczego wiem że są dłuższe i krótsze ale zazwyczaj się odejmuje a nie dolicza z tego co wiem no ale autorka widocznie ma inaczej

Gość simply
Autorko....:O Brak slow:O. Chyba naprawde masz mega nudne zycie,jestes wredna bo nie wiem ,czym sobie tlumaczyc zakladanie takiego tematu:O Ale ty pewnie i tak bedziesz twierdzic,ze wredna nie jestes i nie zrozumiesz dlaczego ludzie pisza ci tutaj to co pisza:O

Campari jeżeli ktoś miał okres np. 25 maja a cykl ma 34dniowy to jak niby ma Sobie odjąć?

Gość aaa dlaaaaczego
jestem wredna bo jak jest tu ktoś miły i otwary to zaraz zostaje zjechany!!!! i to od gorszych wyzwisk niż pustogłowa!!!!

Gość bnhjdfsdjfbjsh
Ale wy jestescie pogrzane, zawsze musicie se znalesc kozła ofiarnego.

Gość simply
Ty masz naprawde jakis problem ze soba autorko:D:D:D

Gość aaa dlaaaaczego
liczy się dni kolejno. jakim cudem ty odejmujesz 2 dni od konca miesiąca, matko to jest chore? i to dorosła kobieta!

Gość aaa dlaaaaczego
simply - :)

aaa dlaaaaczego ja mam tak od zawsze jak np.dostanę 20 maja to następna miesiączka jest 18 czerwca a potem 16 lipiec a co w tym dziwnego?

Gość różafruża29
campari,litosci wroc na biologie do szkoly podstwowej i nie kompromituj sie wiecej:O 34 w twoim nicku to chyba twoj iloraz inteligencji..albo lepiej w twoim przypadku napisac yntelygencji..

campari34, ale przecież miesiące się różnią długością. Luty ma np. 28 dni i co wtedy. Cały system się sypie.

Gość aaa dlaaaaczego
a to dziwnego że każdy miesiąc ma inną ilość dni - 30 lub 31 lub np 29!! więc nie mozesz przyjąć za regułe że odejmujesz 2 dni. w tamtym temacie na jakiej podstawie stwierdziłaś ze autorka sobie dodała? przeciez podała tylko date ostatniej miesiączki

Gość aaa dlaaaaczego
campari jesteś dziwna wiesz.... normalni ludzie po prostu liczą dni od poprzedniej miesiączki i tyle.. a nie coś odejmują!! chore!! ciesze się że ktoś rozumie o co mi chodzi:)

Gość aaa dlaaaaczego
ależ bardzo proszę