Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa dlaaaaczego

campari34 zobaczcie jaka błyskotliwa

Polecane posty

Gość kurde temat
głupi, to fakt, ale ostatnio występuje tu cały wysyp "rad" od osób, które nie maja o niczym pojęcia, a się udzielaj.a Campari, durna babo, nie słyszałas, że cykl może trwać dłuzęj niż miesiąc? jeżeli mało co wiesz, to się doucz, a potem wypowiadaj. :o

guzik nas obchodzi jak liczysz...boze, czy ty jestes na amen ograniczona, ze w kolko powtarzasz ze ty tak liczysz....:O i co z tego,skoro twoje liczenie ani kupy ani dupy sie nie trzyma..słyszałas ze kobieta moze miec cykl rownie dobrze 25, 28 albo 40 dniowy???

campari ale od czego Ty chcesz odliczać? Ty po prostu tak na oko odliczasz dni od następnego miesiąca i wsio. A cykle liczy się o pierwszego dnia miesiączki i przy 28-mio dniowych faktycznie może Ci wyjść ten 18 czerwiec, ale już przy 32 dniowych 32 dzień przypada 22 czerwca. Nic tu nie doliczamy ani nie odliczamy. Po prostu liczymy 32 dni (długość cyklu) od pierwszego dnia miesiączki . Ot całą filozofia.

Gość różafruża29
andzia, to co napisalas to dla niej za trudne, haha:)

no właśnie ja tak liczę ale tak też jak ona ma może być co się wielkiego stało że się zastanawiałam

Gość aaa dlaaaaczego
no właśnie ja tak liczę ale tak też jak ona ma może być co się wielkiego stało że się zastanawiałam a to samo po polsku?

campari Właśnie prawidłowo liczy sięod pierwszego dnia miesiączki a nie na oko odejmuje czy dodaje. Ale dobra, odpuszczam, bo muszę zmykać :)

Gość aaa dlaaaaczego
psssssssssssssss

Gość aaa dlaaaaczego
:) ja też zmykam, campari powodzenia w liczeniu

Gość trzymaj jape czekoladowa
campari,dzffffffffko jakas ty jebnieta :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ssij brudne kutasy:D