Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egonvonszweden

Spis Powszechny Wkurzajacy Rachmistrz Nie spisuje sie...

Polecane posty

Gość egonvonszweden

Hej :) cala rodzinka jest w swiecie ja w domku choc tez tymczasowo akurat trafilo ze przypadkowo trafilem na rachmistrza.... nei przedstawilem sie jemu i powiedzialem nie mam czasu na rozmowe wlascicieli nie ma.... on ciagle tu wieczorami przychodzi.. czesto przed domem stoja samochody... ostatnio zostawil kartke ze prosi o kontakt tel... hmmm co tu zrobic??? nei mam zamiaru sie spisywac gdyz to ograniczenie mojej swobody i mam gdzis polski rzad i prawo....

Gość thxvfzdfhdsxfdh
spisz się, za takie coś to już bym wyciągnął do ciebie czerwoną komunistyczną pomocną dłoń .

Gość egonvonszweden
nie spisze sie.... kara jest za odmowe spisu ja nie odmowilem... a to ze czasu nie mam i nie pamietam co mam i gdzie mam to takie zycie.... za to chca mnie ukarac???? to zobaczycie tego roku bede 1 do zrzekniecia sie obywatelstwa tego jeb kraju

To zapłacisz ładna karę i tyle... a byś mu tylko dwa zdania powiedział.

Nie rozumiem tego- spisanie się przez internet trwa jakieś 4 min... Ograniczenie swobody ? Myślę, że bardziej Twoją swobodę ograniczją Twoje poglądy :)

Gość egonvonszweden
4 minuty wole przeznaczyc na inne cele chocby wymiane zdan... a zmuszanie mnie kara do tego przy 4 min swojego zycia przeznaczyc na spis to ograniczenie wolnosci. nie rozumiesz???? TOS TAK GLUPIA JAK RESZTA...

Gość egonvonszweden
POZA TYM JAK TRAFI MNIE SPIS REPREZENTACYJNY TO CO????? POZA TYM ILU POLAKOW JEST ZA GRANICA I NIE SPISZE SIE????? ICH TEZ UKARAJA????? NIE DA SIE SPRAWDZIC ZE KTOS JEST TU CZY TAM....

Gość ten spis jest na zlecenie UE
o ile mi wiadomo nie spisałam się jeszcze przez internet. nie chcę się spisywać i koniec

Gość egonvonszweden
brawo dla tych co nie spisza sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO LUDZIE WOLNI TO LUDZIE ROZUMNI TO LUDZIE WIDZACY CO DZIEJE SIE NA SWIECIE WIDZA ZE SWIAT DAZY DO ZNIEWOLENIA

Ja też uważam, że ten spis jest nie halo - można ograniczenie wolności to za duże słowo, ale inwigilacja to na pewno. No, ale się spiszę, pewnie z lenistwa, nie chce mi się szarpać.

Gość egonvonszweden
WIDZE ZE WIECEJ JETS MYSLACYCH:) JEDNAK APARAT UCISKU ZMUSZA LUDZI DO SPISU

Gość kochasz Korwina?
jesteś od niego?

Gość r345678
oni i tak wszystko wiedzą ,wpisujesz pesel i wyświeltlają się wszystkie twoje dane, a poza adresem to chyba nic tam nie trzeba wpisywać, mnie to zajeło 2 minuty, a pierdole potem płacić ,nie stać mnie

Gość egonvonszweden
jak bys zauwazyl cala polska polityka to bagno i smiecie dla mnie gdybym mial karabin powystrzelal bym ich i dal wolnosc temu krajowi

Płacić, jak płacić, chociaż rzeczywiście nic miłego, ale szarpać się z nimi, ani czasu, ani siły na to nie mam.

Gość egonvonszweden
a co jesli trafi cie spis reprezentacyjny wtedy masz pelno szczególowych pytan i co???? TEZ 2 MINUTY??????? POWIEDZ JAK UKARAJA PARE MILIONOW POLKOW ZA GTRANICA????????????????

możesz przez internet sama, albo telefonicznie, albo do dom przyjdą, z tym że co któryś tam Polak jest wyznaczony do pełniejszego spisu, takiego fest.

Gość r345678
miałam szczęście i mój facet też, trafiliśmy na krótki spis, miałam się nie spisywać ale do 16 można przez net.

Gość samospisanie przez internet
to 2 minuty. Spisz się sama tak jak ja wczoraj i po problemie, a tym przychodzącym powiedz, że już się spisałaś

Gość jak to z Wami jest???
a czy obowiazek spisywanie sie lezy tylko na tych do których zawitał rachmistrz czy na wszystkich?

Do wszystkich - przecież o tym teraz piszemy. Jak nie chcesz, żeby ktoś ci do domu przyłaził, spisz się przez internet.

Gość egonvonszweden
a co jesli trafisz na reprezentacyjny spis??? trez 2 minuty?????? wez przestan nie spisuje sie nie jestem naiwny i oglupiony przez debila tuska łachmaniarzy idiotów politykow z lewa i prawa od lat nie głosuje bo ci łachmaniarze nie zmieniaja sie na szubienice z nimi

myslełem ze taki obowiązek ciąży tylko na tych których nawiedził rachmistrz...

Myślę, że moje zdanie nie świadczy o mojej głupocie - btw strasznie nerwowy jesteś :) Jednak obywatel oprócz praw ma i obowiązki. Spisałam się poprzez internet i byłam zaskoczona, jaki ten spis krótki i mało wnikający :)

a jak ktos nie ogląda telewizji nie ma znajomych i nie wie o spisie i rachmistrz go nie nawiedził oraz nie posiada internetu to co wtedy??????????

Gość r345678
pesel, nip i adres i tyle a adres i tak znali bo jak wpisałam imię ,nazwisko, pesel to się wyswietlił