Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaa 22 22

porozmawiajmy o czyms...bo nudy;/

Polecane posty

Gość anka a a a a
i ile kochana schudlas?

ja wymysliłem swoją diete kiedyś. Cykl przeplatany, 2 tygodnie diety, 2 posiłki, 1200 kcal, potem tydzień przerwy, normalnie jesz, żeby zapobieć effekt's jojo :D chudłem w tygodniu 2 kg :classic_cool:

Gość anka a a a a
powaznie? przez kazdy tydzien tyle samo chudles?

WIesz co ja nie mam wagi, nie kupilam jeszcze bo nie mieszkam w pl, musialabym pojechac do jakiegos sklepu, nie wiem gdzie i wogole eh zamet :) kupie za jakies 2 tygodnei jak moj facet wkoncu bedzie mial wolne. Ale tak na moje "oko" 6 kg? cos takiego:) Podam ci jadlospis na 5 dni, ja jem to od pon do pt a w weekendy pozwalam sobie na 1000kcal:) * godz. 7 rano:szklanka zielonej lub czerwonej herbaty; * godz.9: jajko na twardo i filiżanka kawy; * godz.11: 10 dag chudego twarogu; * godz.13: 20 dag gotowanego chudego mięsa lub ryby; * godz.15: 20 dag owoców ( banan, jabłko, sliwki,cytrusy); * godz.17: jajko na twardo, szklanka czarnej herbaty; * godz.19: szklanka soku pomidorowego, czystego barszczu lub czerwonego wytrawnego wina.

Gość anka a a a a
dziekuje Karola;) kurde,dosc ubogie to menu ale sprobuje;)

Gość kasiaaaaaa 22 22
jestem jestem:) zamyslialm sie;D

anka gwarantuje Dwa dni i nawet tego nie bedzie ci sie chcialo jesc:) Ja jeszcze miesiac temu pochłanialam ogromne ilosci jedzenia potrafilam sama zjesc duza pizze, dwa kebaby, na obiad dwa kotlety 4 galki ziemniakow mam 164 zaczynałam z wagi 65kg (teraz) mój najgorszy okres to 72kg:/ Teraz waze ok.60kg ;) Ja staram sie jesc wszystko jak w diecie ale czesto zapomnianam o owocach, po prostu nie jestem głodna :] wydaje się ubga, ale je sie co chwila wiec dasz rade jesli chcesz:) Kasia napisz cos o sobie :) Ja mam 21lat mieszkam w niemczech i wynudzam się tu okrutnie :]

Przed kazdym posiłkiem szklanka przegotowanej wody :) Czasem mam tak ze tylko ta wode wypije i juz jestem pełna :) A Ty jaka waga i wzrost ?

Gość kasiaaaaaa 22 22
a czemu tam mieszkasz? pracujesz tam? bo tak wczesnie wstajesz ,co wywnioskowalalm z Twojego jadlospisu;) hmm co by tu napisac,ja mieszkam w Polsce,studiuje zaocznie i szukam pracy ale ciezko cos znalezc..

Gość anka a a a a
175cm, waga: 72 kg. Spaslam sie tak w przeciagu roku:( 10kg przytylam:(

Kasia- mieszkam tu z chłopakiem on pracuje a ja nie :] Wstaje razem z nim rano, robie mu sniadanie on wychodzi ok.8 ja zaczynam sobie sprzatac pomalu, potem ide do pralni zrobie pranie, ogarne sie, pojde na zakupy, wroce ugotuje obiad, noi taka nuda w sumie troszke :] Anka :) Wysoka jestes wiec nie jest tak zle :) Jestes 10cm wyzsza odemnie :)

Gość kasiaaaaaa 22 22
a nie chcialabys sie uczyc? macie zamiar na zawsze tam zostac?

Nie :) Do konca wakacji i wracamy do polski:) Dlatego nie poszłam do pracy bo czesto musialam jezdzic do polski:)

Gość anka a a a a
Kinki gdzie zniknales?;)

Gość kasiaaaaaa 22 22
a rozumiem;)

Gość anka a a a a
a powiedz mi ,Ty cos cwiczysz do tej diety?

Nie cwicze:D leniwa jestem:P Czasem zrobie brzuszki:) Wczesniej biegałam kilka razy, ale oczywiscie lenistwo wzielo gore :) Moze jak mi okres minie to sie rusze choc szczerze w to watpie z jednej strony nudze sie a z drugiej nie chce mi sie nic :)

Gość kasiaaaaaa 22 22
mam to samo Karola;/ moze jest jakis lek na lenistwo? bardzo dobra z Ciebie dziewczyna,ktorej by sie chcialo tak wczesnie wstawac i facetowi sniadanie robic..

Gość kasiaaaaaa 22 22
lece moi Kochani ,pojezdze rowerem ,rusze wkoncu ten tylek;p buziaki dla Was;*