Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka555

Jastarnia - wczasy nad morzem

Polecane posty

Witam. W przyszłym tygodniu jadę na kilka dni do Jastarni. Czy możecie polecić jakieś ciekawe miejsca, które warto zobaczyć po drodze? (jedziemy autem z centralnej Polski) Ewentualnie knajpki czy restauracje, w których można dobrze zjeść. I jeszcze jedno pytanie: zabieramy ze sobą psa; na które plaże mozemy z nim wejść? Może ktoś się orientuje...

co do zwiedzania po drodze, na necie masz portale do wyszukiwania tras z mozliwoscia zaznaczania atrakcji po drodze, poszukaj na google jest takich wyszukiwarek mnostwo, bo trudno pisac o atrakcjach po drodze, bo kazdy ma inny poglad na to, co do psa, sam jezdzilem do jastarni dosc czesto i normalnie z psem na plaze wchodzilem bez problemo ale trzymalem go na dystans zeby wszedzie nie latal (mam duzego psa), jezeli nic nie zrobi z potrzeb na plazy to ok, dlatego rada chodzcie gdzies co jakis czas z nim w ustronne miejsce w celu zalatwienia potrzeb to bedzie ok

Z załatwianiem potrzeb nie będzie problemu, bo nawet jak coś to mamy takie woreczki, więc sie sprzątnie i już :) Co do trzymania psa na dystans, to nie mam zamiaru spuszczać go ze smyczy w ogóle - tak dla bezpieczeństwa ;) Tylko tak się zastanawiam, bo według przepisów podobno nie na wszystkie plaże można wchodzić z czworonogami, a jednak chciałabym uniknąć kary :)

uwiez mi, ja nawet nie sprawdzalem na jaka plaze mozna wchodzic z psem, jak jest wszystko ok, ma wszystkie szczepienia itp. masz kaganiec pod reka (oczywiscie jak duzy pies) to nie masz sie o co martwic, zazwyczaj chodzi o pozadek

No to mnie trochę uspokoiłeś, bo wyczytałam na jakimś innym forum, że bardzo sprawdzają i za samo wejście z psem jest kara 500zł :o

Gość doradca terenowy
dobrze ze nie jade do Jastarnii z siersciuchem na plaze ?