Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkania miasta aaaaaaaa

które mieszkanie byscie kupili?

Polecane posty

beatka nie podpuszczaj mnie bo tam nic nie widac;) ale jezeli juz pytasz to chyba geny,no i nigdy nie palilam,zero tapety,w ogole sie nie maluje,troche sportu;) i koniecznie konserwowanie % od srodka;) autorko moze zejdzie z ceny te 10000 powiedz,ze mieszkanie do remontu i kupisz jak tyle Tobie obnizy

nie mam meza a czy za kilka lat bede miec rodzine,nie wiem ciezko ocenic:p\ brzydula moze masz racje,sprobowac mozna:)

autorko bo ja patrze pod siebie mieszkamy w 50m-2 pokoje z dzieckiem i jakos ciasno mi ciagle bylo zbieralam sie kilkanascie lat,zeby zamienic na wieksze ale jak juz cos bylo to na obrzezach a ja mam tu wszystko dosklownie pod nosem-basen,fitness,katedre,starowke,poczte,ratusz,stadion,skarbowkeurzad miasta,pracy itd schodze i na 3 sasiednich ulicach wszystko jest syn w tym czasie dorosl i jemu trzeba cos kupic a nam na starosc te 2 pokoje wystarcza;)

mowie Tobie kochana cisnij goscia do muru rynek nieruchomosci przezywa zastoj chyba,ze lokalizacja Tobie zupelnie nie odpowiada-a to tez wazne

Gość viviannaaa
Ja bym brała mniejsze:) Jesli nie planujesz rodziny na razie to większe nie jest Ci potrzebne, a zostanie jeszcze kasa na ewentualne zmiany. A po kupnie większego nie zostanie Ci nic i w dodatku braknie kasy na remont :O A pomyśl sobie jak kiedyś będziesz mieć męża to będziecie mogli wziąć jakiś mały kredyt i kupić większe mieszkanko:) Powodzenia w wyborze:)

lokalizacja jest bdb obydwu mieszkan

Gość kedlaw998
Witaj. W Twojej sytuacji wybrałbym mieszkanie nr 1. + jest gotowe do zamieszkania + zostaje jeszcze troszeczkę grosza w kieszeni +meble możesz sobie wymienić na nowe bo masz jeszcze troszeczkę grosza +nie będziesz się zadłużała niepotrzebnie przy remoncie A decyzję dobrą i tak podejmiesz sama.

jakbym utargowala 10 000 to wzielabym drugie koszty utrzymania nie sa wysokie

będę próbować:)

Gość biały stok
napisz w jakim miescie miejscowosci sa takiecyny.... tez chce kupic mieszkanie mam 120tys. nie wiem czy dalej zbierac czy juz szukac.

Gość buraczany słodzik
A ja Ci powiem , że jedno i drugie do dupy. Weź pod uwagę , że w starym budownictwie mieszkania łatwo potem nie sprzedaż, poza tym co chwilę jakieś rury do wymiany, a wież mi, że jak jedna pójdzie to za nią kolejna. Poza tym grzyb. Mieszkania w nowym są o wiele więcej warte przy wycenie. Poza tym , będziesz sama mieszkała czy planujesz męża , dzieci...34 to więzienie. W tym wypadku masz 12m różnicy to dużo , bo zawsze jakieś pokój możesz dorobić przesuwając ściany, głupią garderobę zrobisz i już masz więcej miejsca , a w 34 nie porządzisz.

Gość buraczany słodzik
ceny w ogole kosmiczne rzeczywiscie....jakie miasto autorko???

Gość biały stok
kosmiczne ... wydaje sie tanio. na allegro za 22m2 w bstok placi sie ponad 100tys!!!

Gość buraczany słodzik
no to nie wiem nie jestem zorientowana, ale..... Ja mieszkam w mieście 126 tys mieszkańców i za swoje 40m2 w apartamentowcu świeżutkim ( salon+ aneks kuchenny, pokój, łazienka, przedpokój, balkon )dałam 177 tys w tym miejsce parkingowe w podziemnym garażu i komórka koło parkingu. Mieszkanie robione pod klucz na własność.

Gość wredotaa forumowa
boze ludzie umiecie czytac? przeciez napisala ze mieszka w miejscowosci 60 ooo mieszkancow tonie ejst duze miasto stad takie niskie ceny im miasto wieksze tym ceny wyzsze

Gość biały stok
kurwa umiemy czytac tylk ochcemwy wiecdziec co to za miescina.

Gość jenk
Brzydula -bo to pewnie kołobrzeg

Gość ja drugie
bymwolala, wieksze, koszty utrzymania nizsze ( czynsze) a remont scian i podlog to nie jest az tak kolosalna suma