Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1777777

Podrywał mnie młody ginekolog podczas wizyty

Polecane posty

Gość To dziwne ,.,
Skrzywdzi cie slonko, po co ci to

Gość mile zlego poczatki ;)
jeszcze jeden powod dla ktorego nie lubie facetow ginekologow.

Gość tiak tiak
to pocoś mu dała nr telefonu? sama dajesz i pytasz czy to zgodne z prawem ze cie podrywał

Gość chcestaduciec
a ja kiedys pracowalam w klinice ginekologii jako statystyk medyczny. kiedys lekarka opowiadala nam, ze pewien dosc przystojny lekarz ktory ma dziewczyne powiedzial: ania (jego dziewczyna) zalozyla kancelarie adwokacka teraz moge sobie spokojnie z nia byc. juz nie wspomne ze 80% lekarzy z terenu szpitala ma zony, narzeczone ktore sa lekarkami, reszta kobiety z wlasnym biznesem dobrze prosperujacym, prawniczki. lekarki podobnie... lekarze tylko sie ogladaja za takimi pacjentkami, zdradzaja zony z pielegniarkami. chca miec bardzo dobrze zarabiajace zony, bo jak sami twierdza sami dobrze zarabiaja i nie beda kupowac wszystkiego zonie. :-O

Gość chcestaduciec
no i zapomnialam dodac najwazniejszego . lekarze maja za wysokie mniemanie o sobie. o ile to nie prowo to dziewczyno nie ludz sie ze z tego cos bedzie. oni ida w ten zawod tylko z mysla o kasie, nie wezma sobie zony ktora zarabia grosze

Gość lpsiihhu
najpierw grzebał w piczy a potem na kawke, rzygła bym mu w twarz

Gość kristalek
żona lekarza może zarabiać niedużo, ważniejsze jest, żeby można się nią było pochwalić w swoim środowisku. I tu 17777 z racji swojego wykształcenia jest raczej na przegranej pozycji, o ile mówimy o trwałym związku, a nie o sezonowym rankingu piczek, które znalazły uznanie p. doktora.

Gość Pani doktorowa
Witaj autorko tematu. Nie powinno dziwić Cię to, że wielu ludzi nie podziela Twojego zdania i entuzjazmu wywołanego zainteresowaniem lekarza. Jesteś dość młoda i chociażby dlatego wzbudza to już jakieś obiekcje. Nie mówię, że nie może dziać się faktycznie. Sama w taki sposób poznałam swojego męża. Tyle, że ja idąc pierwszy raz do jego gabinetu miałam 26 lat.

Gość gość
Wiocha sie rozmarzyla. Podrywal ja soltys ze wsi a nie ginekolog. Marzycielka . Debilizm. Tyle cip co oglada ginekolog to juz mu sie rzygac chce .

Gość gośćfcgh
spodobała mu się twoja c**a, chce cie ****** bo jestes młoda i masz niezła brochę a anmusa tez zwartego weiec kupa nie wylatuje chce cie walic w kanał i cała zagadka