Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1777777

Podrywał mnie młody ginekolog podczas wizyty

Polecane posty

Gość Major Oklahoma
Może macie rację, u mnie na roku jest tylko 1 osoba młodsza o rok.

Gość Major Oklahoma
Nie to nie było takie ważne, ale dzięx za odp., ciekawość zaspokojona :)

Gość 1777777
I tak, możecie sobie ulżyć, powyzywać skoro nie poszłam do lo! Ale robię to co lubię i mam pieniądze na swoje potrzeby, więc darujcie sobie swoje teorie spiskowe🖐️

Gość asssssgs
Oj marzycielko !!!! Chciałabyś aby tak było ??? Co , nieeeeee ?

Gość suu
pewnie nie ty pierwsza i nie ostatnia, ktora poderwal. Mlody, z malym stazem lekarz, cipki mu sie jeszcze nie przejadły;) i korzysta. Ja bym na twoim miejscu byla ostrożna.

Gość do 1777777
kosmetyczka w PL ma dobre perspektywy i olej tych co zaraz rozpiszą się że 'zmarnowałaś se życie ' nie idac do liceum:D

Gość 1777777
weszycie tu ciagle prowokacje, wasza sprawa

Gość madeleinessssssssss
dobrze ze moj mnie nie podrywal. bo ma ponad 60 lat :D

Gość 1777777
beatka, juz sama twoja stopka i nick mowi duzo o twojej ynteligencyi:O

Gość 1777777
zrobił mi dobrze tym urządzeniem do usg dopochwowego, po czym ja zaprosiłam go w zamian na bezpłatne wyciskanie wągrów.

hahahaha odezwała sie ta, co wzdycha i sapie do swojego ginekologa hahahaha inteligentka zasrana Żal mi ciebie dziecko.

Gość Major Oklahoma
Tak jak pisałem, że większość kobi tak fantazjuje, ale nawet jeśli to prawda, to ja mogę to zrozumieć, bo każdy w taki wieku ma takie ciągoty, tym bardziej, jeżeli jest przystojny...ale jego to już muszę potępić, chop 28 lat i się za takie rzeczy bierze tym bardziej jako lekarz, jakbym się dowiedział np., że moja pociech romansuje z lekarzem 11 lat starszym i o takiej profesji, to nie posiadałbym się z radości.

Gość hdjkasdh
Skoro nie masz nawet liceum to taki bufonowaty typ jak lekarz nigdy sie z toba nie zwiaze. Oni zenia sie z kolezankami ze studiow, tez lekarkami, a na boku zdradzaja je z naiwnymi pielegniarkami i jak widac z twojego przykladu pacjetkami rowniez. Wiem cos o tym, bo mam w rodzinie lekarza, nadety dupek. Idealnie odpowiada mojemu opisowi.

Gość 1777777
11 lat to roznica duza? no nie przesadzajcie. W sobotę idziemy do kawiarni a potem na starówkę, może drinka. Opiszę jak było:)

Gość Major Oklahoma
Nadęty dupek, a czy Ty związałabyś się na stale z facetem po szkole zawodowej, mają wyższe medyczne wykształcenie, któremu musiałaś od 5-7 ciężkich kosztownych studiów, z pewnością...tym bardziej biorąc ogólną tendencję: facet musi zarabiać więcej.

Gość 1777777
akurat u mnie ojciec jest po politechnice białostockiej, dokładnie budownictwie, a matka jest nauczycielką, więc daruj sobie gadanie, jakoby moja rodzina nijak umywa się do lekarskiej

Gość 1777777
jakie stereotypy, a kto powiedział, że ja nie pójdę kiedyś na jakieś studia? a znając mamę to pójdę bo mama chciałaby:p

Gość Major Oklahoma
miało być: mając wyższe medyczne wykształcenie, któremu musiałaś poświęcić od 5-7 lat ciężkich i kosztownych studiów matko, katastrofalnie się pisze na tej kafe, pod względem poprawności...ciężko polskie znaki wchodzą

Gość Major Oklahoma
ja pisałem do hdjkasdh

Gość do 1777777
ile teraz zarabiasz?

Gość hdjkasdh
JA nic nie mam do twojej rodziny, powiedzialm ci tylko jakie sa realia. A ze lekarze sa nadeci to czysta prawda. Musza sie dlugo uczyc, ale to nie upowawnia ich do traktowania innych z gory. Ja nie zwiazalabym sie z lekarzem, nie imponuja mi. Skonczylam politechnike, a maz ma MBA i powodzi nam sie zapewne lepiej niz wielu lekarzom. ALe to mnie nie upowaznia do traktowania innych z gory i uwazania sie za lepsza jak to robi wiekszosc lekarzy na czele z moim kuzynkiem.

Gość buee
wiem, że to prowo, ale gdyby mną w wieku 17 lat interesował się 28-latek, to pomyślałabym (z obecnej perspektywy), że jest erotomanem i leci na młode jędrne ciała :D bo czym może lekarzowi zaimponować 17-letnia dziewczynka :classic_cool: wiadomo czym :P

Gość 1777777
nie narzekam, wiem, że kiedyś będzie lepiej;) mam ukończony kurs na paznokcie, więc jeszcze w wolnym czasie dorabiam sobie, więc miesięcznie wpada dodatkowe 600 zł średnio a tak to 1100, co daje mi 1700 mies:p wiem, że to nie kokosy, ale wiem, że kwestia paru lat i bedzie coraz lepiej

Gość buee
hdjkasdh, lekarze mają tzw. "kompleks Boga", to rzecz wiadoma nie od dziś. lekarza ludzkiego i nie nadętego w swoim 30-letnim życiu spotkałam jeden raz i to nie na gruncie medycznym, tylko na urlopie. no więc o czym my mówimy...

Gość 1777777
ok ok... ale...jakby leciał na moje ciało to czy zabrałby mnie w publiczne miejsce? a spotykamy się, jesli ktos sledzi temat w centrum i nie jest to zadna tajemnica

Gość Major Oklahoma
A miał powiedzieć: ale ty jesteś ładna, ale masz klasę, chodźmy do łóżka...i co poszłabyś, a tak to powolutku zdobędzie twoje zaufanie i sama mu się wślizgniesz pod pierzynę, nawet nie zauważysz kiedy.