Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

CZY TO JEST WAŻNE??????????

Polecane posty

Gość odpowiem też .......
nie masz większych problemów ????

Gość . . . . . .i . . . .
pewnie że ważne, od dziecka marzyłem aby mieć prawko i legalnie jeździć wozem. i to się udało

Gość daser
każdy powinien mieć, to jak szkoła, obowiązkowe kto nie ma: kaczyński, ale on ma szofera

Narazie nie mam wiekszych problemów. ja juz raz nie zdałam a jutro mam następny egzamin... strasznie sie boje (oblałam na łuku mimo tego ze nie mialam nigdy z tym problemów) co mam zrobić zeby opanowac stres

Gość rfsdg
musisz sie wyluzowac wtedy zdasz

DLa mnie prawo jazdy jest bardzo ważne. Poszłam na kurs przd ukończeniem 18. lat i zdałam zaraz po urodzinach :) Jeżdżę od pierwszgo dnia odebrania dokumentu. Dodadkowo zrobiłam prawojazdy na motor :) No ale to jest mi bardziej do pracy potrzebne :) Chciałabym jeszcze zrobić prawo jazdy na autobus i zostać instruktorem nauki jazdy, ale to moje takie głupie i niepotrzebne mi do niczego marzenia :)

tamila nie ma glupich marzen widze,ze niektorzy dobrze czuja sie za kolkiem ja niestety nie zdarza sie,ze szofer wyjedzie na dluzej,pod domem 2 autka a ja wystaje na przystankach-zima,nie zima:O

zawsze lepiej miec prawko,nawet jak sie nie jezdzi...bo w sytuacji kiedy bedziesz zmuszona gdzies jechac,to wsiadziesz i pojedziesz. Tym bardziej,ze jak ktos nie ma zadnych ograniczen zdrowotnych,to robi to raz na cale zycie - wbrew pozorom te 1500 zl za kurs i z 500 na egzaminy (liczac,ze za 1 razem sie nie zda), to nie jest tak strasznie duzo na tyle lat posiadania swistka,ze mozna legalnie jezdzic. Ja tez nie chcialam robic prawka,ale w koncu sie zdecydowalam - na poczatku z zamiarem,zeby tylko zrobic,nie chcialam jezdzic,bo nie mam takiej potrzeby - wszedzie mam blisko,do pracy,szkoly itd. Ale teraz smigam,przychodzi sobota,facet idzie do pracy,a ja wsiadam sama w samochod i jade do kolezanki ktora mieszka 40 km ode mnie. I nie musze sie nikogo prosic zeby mnie zawiozl.