Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhbghjbvjhbjhb

Strasznie obwisły biust!!! co zrobić? zdjęcie

Polecane posty

Gość jjhbghjbvjhbjhb

Witam. Dziewczyny błagam o pomoc. Mam 26 lat. Urodziłam dwójkę dzieci a w między czasie schudłam z 90 do 68kg i mój biust wygląda po prostu strasznie. Nie stać mnie na operacje. Czy są inne sposoby? Zdjęcie tylko dla osób o mocnych nerwach. Piszę na dietach, ponieważ może są dziewczyny, które po schudnięciu mają podobny problem. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/14d9bab7d0664647.html

Gość jjhbghjbvjhbjhb
Dodam, że zdjęcie nie jest moje, ale znalazłam je na jednym temacie o mój biust wygląda praktycznie tak samo

Gość ups no faktycznie nie fajnie
to już wolę moje małe groszki może pomyśl jednak jak zebrać kasę na operację?? i noś odpowiednio dobrany biustonosz

Gość To dziwne ,.,
Sexy cycledaj spokoj

Gość ja zawsze mam rację...
Sa bardzo podniecaje, jesli twoje wyglądają podobnie to nie masz sie czym przejmować

Gość jjhbghjbvjhbjhb
studiuję zaocznie i pracuję. Sama wychowuję dwójkę dzieci i szczerze mówiąc nawet nie mam z czego odłożyc, więc to niestety odpada. Nie wiem już co robić. stanik dopasowała brafiterka ale biust jest taki obwisły że jakoś wypływa z czasem pod wpływem ruchów. Koleżanka wspomniała mi coś o plastrach podtrzymujących... naprawdę źle się z tym czuję

Gość pulpetowa dama
Z tym już raczej nic nie zrobisz. Możesz ćwiczyć (motylek i ciężarki), codziennie masować i kremować, ale efekty będą mierne. Znajdź dobrze dopasowany stanik i po prostu się z tym pogódź. Powodzenia

Gość napewno wartoby było dobrze
biust w dobrze dobranym staniku nie powinien wypłynąć , nawet jeszcze bardziej obwisłe .... a uwierz są takie , ta brafiterka nie zna się na rzeczy

Gość simian raticus - psychiatra
Wspaniałe czycuszki! Masz jeszcze w nich mleko? Jesteś dojrzałą MILF'icą!

Gość Maja8764
Jesteście podłe! po co się wypowiadacie skoro nic ta wypowiedź nie wnosi tylko dołujecie dziewczynę! podnosicie swoją samoocenę ?! Kochana, ćwiczenia - pomagają nawet na baaardzo obwisły biust. Znajdziesz ich całą masę w internecie, ważne by były regularne! Krem ujędrniający do biustu - wcale nie ten najdroższy bo tu też liczy się regularność ( 2 razy dziennie) i na przemian zimny i ciepły prysznic. Nie przejmuj się ! musisz tylko uzbroić się w cierpliwość i efekty przyjdą, wiem coś o tym! Głowa do góry:)

Gość gość
Kup sobie balsam do biustu Tolpa (w tubie), cudow nie bedzie ale mi sie po tym kremie nieco ujedrnil. Poza tym cwiczenia

Gość gość
minely 2 lata, teraz juz pewnie dziewczyna szoruje cycami o ziemnie:/