Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesli to prawda to on jest sup

Co myślicie o młodym przystojnym chłopaku i jego postawie wobec szpilek, koturn

Polecane posty

i stringów u kobiet która wygląda tak "szpilki i koturny nie podobają mi sie bo wykrzywiają kobietom nogi , jak może mi sie podobac coś co robi kobiecie krzywdę? " "stringi sa niewygodne nie wiem po co kobiety je noszą, ładna zgrabna dziewczyna bedzie wygladac dobrze tak samo w stringach jak w normalnej bieliznie" osobiście podoba mi sie takie podejście jest rzadko spotykane, do tej pory każdy chłopak mówił mi "przecież wszystkie kobiety uwielbiają stringi one są takie wygodne!" a to bzdura seksistowskich samców ale boje się że ten mój tylko wymyslil to swoje podejście żeby uwodzić kobiety, czy może naprawdę jest taki porządny i mądry? dodam że ma mniej niż 21 lat.

Gość hsgsdfsdfdf
moj chlopak ma 21 lat i mysli tak samo.

Jakoś nie zauważyłam, żeby szpilki wykrzywiały nogi. Chyba, że któraś chodzić nie umie, to faktycznie. Niech sobie mówi co chce - każdy ma prawo do swojej opinii. A co on naprawdę myśli, to wie tylko on. Jak niby na forum ktoś ma Ci na to odpowiedzieć??

Gość wrogu moj co wykrzywiasz usta
to debile w takim razie 🖐️

Gość rottarrrryyy
To jest nieważne.Ważne czy sam chodzi w pończochach.Bo jak nie chodzi to jest zaścianek i niech sie buja:classic_cool:

co jak co ale jednak troche wykrzywiają kiedyś pokazywali gdzieś stopy Victorii Beckham i miala haluksy niezle...chyba jednak obcasy nie są dziełem ortopedów! ale jak powiedziałam o tym kumplowi to on do mnie "przecież szpilki są kwintesencją seksapilu u kobiet"! ! może ten mój gustuje w skromnych zwykłych dziewczynach? albo dostosowuje opinie do mnie żeby mi sie podlizać? ja nie noszę szpilek nigdy a to dlatego że jestem już i tak wysoka... chociaż na szpilkach nogi wydają sie zgrabniejsze...

Gość fdgdfgdfgfd
przepraszam ale ja jestem kobieta kocham striongi bo sa duzo wygodniejsze od majcioch ktore wlaza w dupe......zwijaja sie z jednej lub z drugiej strony i to dopiero niewygodne a tak to stringi maja cienki paseczek ktorego w zasadzie sie nie czuje

a może on wypiera coś? np. że kręcą go drapieżne wyuzdane laski i wmawia sobie że lubi grzeczne dziewczynki w płaskich butach, w galotach, bez mejkapu... a tak naprawdę poleciałby za pierwszą lepszą dziunią w skórze na 20 cm obcasach?

Gość mała wojna.ru
jak nie wykrzywiają? a halluksy i gorsze krążenie to pan pikuś? a stringi nie są niewygodne, ale też nie chodzi o ich seksowny wygląd, ale o to, że nie odcinają się pod dopasowanymi spodniami. no, pod warunkiem, że po to się je nosi a nie po to, żeby mieć procę na naddupiu.

Gość Moj ma 37 i ma identyczna
postawe :) no moze nie do koturnow, ale do szpilek.

Gość ja mam 22
i tez tak sadze. Moja matka cale zycie chodzila w szpilkach i ma straszne nogi ,moja byla dziewczyna zawsze zakladala szpilki, przez co wolniej chodzila, buty na zmiane nosila ehh odciski wieczny problem, a co do stringow to jak byl jakis spontan wypad na plaze to normalne dziewczyny w bieliznie wchodzily do wody a ta siedziala jak mumia bo przeciez nie wystawi golej dupy :O Teraz mam fajna dziewczyne ktora szpilki tylko na wazne okazje zaklada a tak to sie nie meczy niepotrzebnie, chodz na chodzenie bez szpilek tez trzeba miec figure nie kazda ja ma, a stringi do sexu tylko :P

Gość na co Ci faki facet
Co za bzdury ten chlopak wymysla, szpilki sa fe? i krzywia nogi? - nieprawda ! dobrze dobrane, wygodne szpilki sa bardzo sexy :P i chodzi sie w nich bardzo dobrze :) a co do stringow to nie mam pytan :P przeciez stringi sa wygodniejsze niz zwykle majtki, np. dlatego, ze nic sie na pupie nie przesuwa. Dobre, wygodne stringi sa extra - ja uwielbiam stringi - i jak zaloze jakies bardziej zabudowane majki, to zawsze cos mi przeszkadza :P stringi gora! majtochy kanalami :P lol

co do stringów to ja się tak do nich przyzwyczaiłam, że w normalnych majtkach mi niewygodnie :o wiem, że stringi niezdrowe i tak dalej, ale mnie jak najbardziej pasują, z obcasami trochę gorzej...

Gość hsgsdfsdfdf
moj by chcial zebym chodzila na plaskich bo tez ciagle gada o jakims wykrzywianiu stop i problemach na starosc 🖐️

Gość na co Ci faki facet
a czemu stringi sa niezdrowe? bo nie rozumiem ? zle dobraneszpilki, owszem moga narobic kobiecie krzywdy - ale to tylko i wylacznie wina glupiej baby, co dobie butow nie potrafi kupic.. jednak o szkodliwosci stringow nigdy nie slyszalam :P

mała wojna.ru jak nie wykrzywiają? a halluksy i gorsze krążenie to pan pikuś? a stringi nie są niewygodne, ale też nie chodzi o ich seksowny wygląd, ale o to, że nie odcinają się pod dopasowanymi spodniami. no, pod warunkiem, że po to się je nosi a nie po to, żeby mieć procę na naddupiu. proca na naddupiu dobre :D:D:DD 🖐️ może on ma takie poglądy po tym jak przyglądał sie dziewczynom w naszej grupie na studiach - te ładne albo zgrabne zwykle chodzą na płaskich butach i chyba nie w stringach, a jedna koleżanka ktora jest wyjątkowo brzydka nosi codziennie mega szpile (ma grubą dupe i szpilki mają ją odchudzic) i często stringi które w dodatku widać ogólnie często grube obleśne baby mają stringi

moj nie powiedział że stringi są niezdrowe ale niewygodne, w sumie dobrze powiedział, exowi i kilku innym jak mówili mi że powinnam nosic stringi to mówiłam "bede nosic jak ty też bedziesz" bo co to kurfa ma byc...ja mam nosic jak jakis piesek kokardke to i niech on odparza poślady w dzinsach albo ledżinsach zafajdane kutaszory albo jeden do mnie kiedys 'mam nadzieje że na randke założysz szpilki " ...juz nawet sie z nim nie spotkałam ...kretyn ...