Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fani Lady Gagi laczmy sie!

Polecane posty

Gość Fankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jest zajebista piosenkarka, ma swietne pomysly na siebie i swoje teledyski. Kazdy zabiera dech w piersiach bo jest tak swietny i dopracowany. Kobita ma leb na karku i wie jak zrobic cos z niczego. Jest do tego kontrowersyjna co niektorym przeszkadza strasznie ale dla mnie osobiscie to duzy plus. Ona ma glos i talent i nie musi swiecic sylikonowymi balonami ani skrzywiona morda kota srajacego na pustyni aby zdobyc slawe i pieniadze. Jak ja nienawidze takiej szmaty jak jakas pierdolona Inna. Skad to sie gowno wzielo? Zero pomyslow, zero glosu, zero charyzmy..przecietna kurwa po setkach operacji co wyje jak wilkolak w noc listopadowa a nie spiewa. Nie to co Gaga ktora wie co robi i na czym stoji :) Np. jej najnowszy utwor o Judaszu. Robi ogromna popeline i bunt wsrod moherow i katoli ale pewnie tylko dlatego ze nie rozumieja tekstu ani przeslania bo sa na to za bardzo tepi. Ale musi miec babka leb na karku zebyc cos tak genialnego wymyslec :) : http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc Kto jeszcze docenia jej sztuke? :)

oczywiscie największą fanką z kafe lady gagi jestem ja :) podpisuję sie pod wszystkim co napisalas może oprócz tego Np. jej najnowszy utwor o Judaszu. Robi ogromna popeline i bunt wsrod moherow i katoli ale pewnie tylko dlatego ze nie rozumieja tekstu ani przeslania bo sa na to za bardzo tepi. bo ja jestem 'katolem' ale wcale sie nie burzę:) poza tym uważam za szitowe szmaty dziwy typu shakira, beyonce ( w teledysku z gagą wyglada jak spasiona kuchta z prowincji , lady taka delikatna , wątła, blada, a ta beyonce spasiona murzynka jak niewolnica, wielkie cyce, opalenizna, grube udziska...zero takiej eteryczności jak u gagi) gaga chociaż ma perwersyjne teledyski jak w Alejandro to uważam że są one mniej wulgarne i czystsze niż wszystke inne piosenki i klipy ale Bad Romance to już jest szczyt mistrzostwa...mam łzy w oczach jak to widzę ....... wkurza mnie porównywanie Lady do Madonny - owszem Madonna w swoich czasach byla super...ale teraz już sie skonczyla , jest legenda ale powinna zejsc ze sceny a Lady...lady rządzi!