Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po cc

kobietki po CC ! ?

Polecane posty

Gość po cc

witam wszystkie panie po CC i mam do was pytanko, jak wy sobie radzicie z tą blizną po cięciu? powiem szczerze że dla mnie samej jest ona nie zbyt estetyczna i wstydzę się (tzn to jest złe określenie, ale ona mnie blokuje ) nawet przed ojcem mojego dziecka który wie z jakich powodów miałam cc, a ja sobie jeszcze tak myślę, że co by było gdybym zechciała uprawiać sex z jakimś innym facetem, nie mam pod tym względem doświadczenia, a zastanawia mnie to jak wy kobietki na to patrzycie i jak reagują na to mężczyźni ? nie pomyślcie sobie że jestem jakąś małolatą, po prostu od zawsze miałam jednego partnera a teraz myślę co by było gdyby.... Nawet dla ojca mojego dziecka, który zna mnie nie od dziś ta blizna jest po prostu obrzydliwa i chyba trochę też przez to nie układają nam się te sprawy i to chyba przez niego ja też mam taki pogląd na to, że to jest obrzydliwe, proszę o odp mogą być nawet od mężczyzn.

Gość nie rozumiem jak
po urodzeniu dziecka mozesz myslec o seksie z innymi mezczyznami?! dziwne.

Gość po cc
o matko............ tego się spodziewałam NORMALNIE!!

No to masz... Co ty pie....sz? Może i blizna po zabiegu jest niezbyt estetyczna, ale żeby obrzydliwa? Proszę cię nie osłabiaj mnie. Widziałaś kiedyś bliznę po cesarce robionej 20-30 lat temu? Teraz to tylko kreska zostaje. Mnie nie rusza absolutnie i w żaden sposób nie obrzydza. Dla jasności- facetem jestem.

Gość nie rozumiem jak
to jak sie spodziewalas to po co zakladasz taki durny temat. Chwila myslenia nie boli :O

Gość ja nie widze u was
w waszym malzenstwie zbyt wielikiej milosci zaufania i bliskosci sory jakby wam sie ukladalo to lalabys na ta blizne bo bys wiedziala ze ona NIE MA ZNACZENIA i jakby bylo wszystko ok facet uprawialby sex z toba bo chcialby byc blisko bo cie kocha i tak blizna by mu zwisala i powiewala szok ze jakas blizna tak na was wplywa wy sie kochacie w ogole ?? akceptujecie siebie ??

Gość po cc
POZA TYM to teoretyczne pytanie nie mówię że polecę to zrobić! pytam jak z tym jest u innych par!! ale tutaj to norma brak czytania ze zrozumieniem!! ludzie tutaj pytają o różne rzeczy, czasami nawet gorsze więc błagam bez takich tekstów

Gość 123456654456
miałam CC 6 lat temu jakbym nie powiedziała mojemu drugiemu facetowi to by nawet nie zauważyl nie widac jej wogóle!!!

Gość po cc
ja jego tak.. nie wiem jak to jest z drugiej strony ! ale ja wam sie nie każe pochylać nad moim związkiem tylko po prostu zadałam pytanie i liczyłam na sensowne odp a nie pisanie o zaufaniu i bliskości w moim związku! ludzie proszę czytajcie to co jest napisane a nie toi co chcecie przeczytać! może i między nami nie jest jakoś super rewelacyjnie, ale to nie topik o tym!

Gość ja nie widze u was
ja mam np plecy cale w bliznach po tradziku wyglada to bardzo zle mas ataki brazowych wybrzuszen i szczerze to nigdy nie musialam sie tego wstydzic przed mezem nigdy on jakos nie pomyslal ze to obrzydliwe a sex mamy naprawde zakrecony i pelen pozadania

Gość po cc
no właśnie o takie odp mi chodzi ja miałam nie aż tak dawno i blizna zmienia jeszcze kolory nie raz jest blada nie raz sina i mi się wydaje że widać ją jeszcze bardzo

Nie próbuj walczyć z trolami. To jeszcze się nikomu nie udało. Wybieraj odpowiedzi na twoje pytanie a resztę ignoruj.

Gość ja nie widze u was
nie no laska nie rozumiem cie to ze masz problem z akceptacja blizny czy uwazasz ze u was jakos ta blizna na was zle wplywa to sory co ci maja ludzie pisac inni nie maja takich problemikow bo w kochajacyh sie zwiazkach to sa bzdety nie wiem jakiej odpowiedzi oczekiwalas ze co ??

Gość po cc
rusłan no tak masz rację jak czytam inne topiki to mi to nie przeszkadza, ale tutaj interesuje mnie właśnie konkretnie to zagadnienie, nie mówię że rzygać mi się chce jak na to patrzę, ale blokuje mnie to troszeczkę

Gość problem to ty masz z mezem
a nie z blizna !!

Gość po cc
rozstępy to i ja mam a odpowiedzi spodziewałam się normalnych, że albo macie albo nie macie takich problemów ! zwyczajnie! no macie rację tam gdzie ludzie się kochają nie ma takich problemów u mnie to trochę skomplikowane dlatego pytam ekspertów ;)

Gość ja nie widze u was
dokladnie ja jak przytylam 10 kg i nie po ciazy tylko tak to maz tez jak widzial ze sie przejmuje podczas sexu to mnie glaskal po brzuchu mowil ze bardzo go lubi i czulam sie b akceptowana i kochana i nie wstydzilam sie przed nim robzierac i uprawiac sex w roznych pozycjach nawet takich gdzie ten tluszcz sie tak wstretnie zwijal czy ukladal wszystko to jest kwestia jakosci zwiazku i tego jak sie mocno ochacie i za co sie kochacie

Gość po cc
no właśnie tak się domyślam że to chyba z nim problem :( i przez niego myślę tak samo :(

Gość po cc
on mnie chyba nie kocha jak tak sobie poczytam :(

po cc Uwierz że problem jest w twojej głowie. Nawet jak ktoś widzi bliznę to nie robi z tego afery. Mało jest ludzi którym to przeszkadza, a ci co im przeszkadza nie są wiele warci.

Gość po cc
teraz będę przez was płakać cały dzień ;)

Gość ja nie widze u was
a nie mozesz meza zapytac o on o tym mysli ?? albo nie mozesz mu powiedziec ze sie przejmujesz wygladem po cc ?? zobaczysz co powie jak zareaguje

Gość po cc
nie chcę udawać że nie ma problemu, bo udawałam już długo, co raz bardziej mnie to dołuje

Fajnie... Facet robi ci dziecko, a potem obrzydza go blizna po cesarce, rozstępy, szersze biodra i co tam sobie wymyśli... Ciekawe czy obrzydza go rosnący mu brzuch, postępująca łysina czy śmierdzące stopy... (nie mówię że taki jest tylko daję przykład) Nie trawię ludzi oczekują od partnera doskonałości w wyglądzie...

Gość po cc
pytałam nie raz no to niby nic takiego nie mówił, ale ja widziałam jego minę, nie musiał nic mówić

Gość po cc
szkoda że to zawsze tak późno człowiek orientuje się że jednak nie pasuje do kogoś innego :(

Gość ja radze sie rozwiesc
a moze ty sama sobie wmawiasz ze on sie brzydzi ta blizna ?/ moze na nieog przenosisz swoje odczucia ??

Gość ja radze sie rozwiesc
tzn nick nie jest odnosnie waszego malzenstwa sorki jak to tak odebralas oczywiscie nie mam namysli ze wy macie sie rozwiesc

Gość po cc
ja chcę się kochać, nie obawiam się niczego, ani drugiej ciąży, ani nie dostałam obrzydzenia po pierwszej, wszystko jest ok, nawet nie raz próbowałam sama coś zacząć .. nasz ostatni sex miał miejsce w styczniu !!!!! i od tamtej pory NIC !! rozumiecie to ?

Masz faceta co za dużo plastiku w necie ogląda i wyrobił sobie błędny pogląd jak ludzie wyglądają... Wybacz, ale nie wróżę wam sukcesów. Jak się tobą brzydzi to już tego raczej nie zmienisz...