Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po cc

kobietki po CC ! ?

Polecane posty

Gość po cc
twierdzi że nie, jeżeli gdzieś wychodzi to często jest tam mój brat a pracuje ze swoim ojcem, więc nie wiem kiedy mogłoby to się dziać

Gość Niektórzy już tacy są, że
nie lubią blizn, innym to nie przeszkadza. Widać na złego faceta trafiłaś, ale to już nie twoja wina. Może jakbyś wcześniej miała bliznę od czegoś innego to bardziej byś go wyczuła. Nic się teraz nie zrobi.

Gość po cc
ja wiem kiedyś się go spytałam czy on myśli że te wszystkie laski na ulicy w swoich domach w nocy lub nad ranem są zawsze takimi samymi laskami to on powiedział że tak

Gość To z kim wychodzi i pracuje
nie ma znaczenia, bo twój brat może być Judaszem, a jego ojciec może też zdradzał jego matkę, więc go kryje. Nic nie wiadomo. Kobieta może ufać tylko kobiecie. Faceci są zdradliwi i lubią ukrywać różne rzeczy. Jakbyś miała tam koleżankę to byś mogła liczyć na szczerość, ale inaczej to nic nie wiadomo.

Gość po cc
wiedział że ciało się zmienia ! ja przytyłam 30 kilo, ale 5 mc po porodzie nakładałam już jeansy z przed ciąży, więc to chyba nie o to chodzi że ciało tylko ktoś tu dobrze napisał że jedni mają po prostu do tego obrzydzenia a inni nie i tyle! to fakt wcześniej nigdy nie miałam żadnych blizn po operacjach, ale że nie lubi nawet pobierania krwi to wiedziałam od dawna

Rozwój emocjonalny zatrzymał mu się w wieku 14 lat... Jakim kretynem trzeba byś żeby myśleć że wszystkie laski są takie śliczne 24h na dobę?

Gość po cc
nigdy wcześniej nie mieszkał z żadną kobietą więc to może dlatego :| ale człowiek jest głupi i ślepy.. a potem to już za późno

Gość po cc
pod innym względem jest wszystko ok, pieniądze zarabia na dom, w obowiązkach domowych pomaga, kiedyś bardziej, ale teraz jak ja nie pracuję to ja robię wszystko a bratowa się śmieje że ja to jestem przynieś wynieś pozamiataj! tylko że ona z moim bratem się rozstaje a my jesteśmy nadal razem, jakoś to ciągniemy, najgorszy jest ten sex albo raczej jego brak

Gość Zal mi ciebie...
Trafilas na gnojka ktory leci na urode. Sa faceci, ktorzy za sprawe priorytetowa w wyborze partnerki, wybieraja urode a sa tez tacy, ktorzy cjharaktet. Wiem, ze to idzie w parze, ale po prostu twoj wybral tylko urode. A skoro juz jestes czyms naznaczona to nie ma miedzy wami nic, tylko dziecko. Sa takie zwiazki, oparte na urodzie, seksie itp, a sa takie, w ktorych godzinami sie rozmawia o pierdolach. On traktuje cie instrumentalnie skoro niechce sie z toba kochac tylko dlatego, ze twoje cialo nieznacznie sie zmienilo. Ja podczas zwiazku przytylam 20 kg. Dosc szybko bo prawie w pol roku. Przez leki, ktore musialam przyjmowac, malo jadlam, duzo lezalam w szpitalu. Moje cialo sie zmienilo. Mam wiecej blizn niz twoja jedna, bo mam duzo rozstepow, a mimo to podniecam mojego faceta. Tu duzo zalezy od milosci. U twojego niestety jej brakuje

Gość Zal mi ciebie...
Co on myslal, ze ty zawsze bedziesz piekna i mloda? Przeciez kiedys po menopaucie tez bys sie zmienila, nawet zalozmy ze nie masz blizny. Doszloby do tego ze masz menopauze kiedys tam, strasznie sie zmieniasz, i co tez nie byloby seksu? Bo bys sie zmienila? Bo nie bylabys ta kobieta ktora poznal?

Gość Zal mi ciebie...
Po urodzeniu dziecka powinien cie nosic na rekach, a nie oddalac sie od ciebie... W sferach intymnych

Gość po cc
wszyscy macie racje.. sypać się nie będę zapytałam po prostu o relacje z innymi mężczyznami ! ale czy w moim przypadku jedyny ratunek to rozstać się? ja walczę o ten związek ale już trochę nie mam siły

Gość po cc
oj trochę nie zrozumiałam twojej ostatniej wypowiedzi noxelia

Gość po cc
nawet znajomi stwierdzili ostatnio że trochę schamiał ten mój B.

Szczerze wątpię żeby było co ratować. To taki typ. Urodziłaś mu dziecko więc spełniłaś swoją rolę jako kobieta. Taki typ jest niereformowalny. Już nie będzie widział w tobie kobiety, a jedynie matkę jego dzieci. Tacy też z reguły do seksu znajdują sobie jakąś lalę o nieskazitelnym ciele i niekoniecznie pełnej głowie...

Dziwny ten twój facet... Ale może jak on taki czuły to się boi ze cie "rozerwie" :) Może to nie obrzydzenie...