Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jadęę

Kto w tym roku nie jedzie na wakacje?

Polecane posty

jamajka,a dlaczego maja nie narzekac?? to ze nie mozna dziecku zapewnic wakacji to raczej nie jest powod do radosci,nie sadzisz?? to ze ty nie jezdzilas-no przykro mi,ale pocieszeniem to raczej dla nikogo nie jest:O

Gość wqeqeqw
ja też nie jadę, a morze zobaczyłam w wieku 18 lat...

Gość mama urlopiwiczka
wspolczuje wam,a raczej waszym dzieciom.To ogromna radosc dla dziecka i wspomnienia na cale zycie,takie wakacje. Zamiast wydawac na drogie wozki i ciuchy,ja bym zbierala na wakacje z dzieckiem. Ale wiekszosc z was musi sie pokazac w wiosce.A ze dziecko siedzi caly rok w domu to juz niewazne.

Gość mama urlopowiczka
do jaheira-to dla ciebie wazniejszy jest czas spedzony z mezem?niz radosc dziecka z wakacji? jak ja takich matek nie cierpie.Penis na pierwszym miejscu:(

Gość wqeqeqw
ja nie jadę- bo rodzę na dniach , dziecko pojechało z babcią, nie jestem ze wsi, i nie potrzebuję współczucia.

ja nie jadę bo wolimy odłożyc tą kasę na samochód,dołożyć do tego co już mamy,nazbierac jeszcze trochę i będzie autko :p

My też nie jedziemy na wakacje... wszystkie oszczędności poszły w urządzanie mieszkania ( przeprowadzaliśmy się w kwietniu) a poza tym mąż przegapił możliwość darmowego wyjazdu na wakacje z pracy -.- ojjjjjj zła byłam ;( góry, morze, mazury co komu się podoba... cóż za rok się wybierzemy :D

My też sobie odpuścimy. Są problemy z ciążą więc długi wyjazd odpada. Ale może na weekend uda się choć wyskoczyć jak się wszystko uspokoi.

Gość no taak
Chciałam zaapelować do tych rodziców, którzy maja kasę, a dzieci nigdzie na wakacje nie wysyłają...to ma duże znaczenia, dla rozwoju dziecka! pod wieloma względami, często się o tym zapomina.

Gość taka jedna wkurzona1
Ja w swoim 30 letnim zyciu tylko RAZ(!) bylam na wakacjach i to tylko za wlasne uciulane pieniadze ( tydzien w Portugalii). Teraz to moge sobie tylko pomarzyc o wakacjach przy moim mezu :O

Gość Anulkaaaaaaggg
nie jadę.. gdyż mój facet nie będzie miał pieniędzy - wszystko ładuje w auto :) fajnie prawda :) ja pieniądzę bym miała ale samej mnie nie puści, potem bym nasłuchała się.... jak pech to pech