Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena35

mam 35 lat i mąż jest o mnie zazdrosny

Polecane posty

Gość bhjbjh
jestescie szmieszne, bo udajecie wielkie rozzalenie, a tak naprawde jestescie zadowolone z tego, hipkokrytki

Gość oni sa chorzy
i nie da sie za wiele zrobic chyba ze roxzwiaznie radykalne bo innego n ie widze ,rozmowy i tlumaczenia n ie p;omagaja powiem ci jedno u mojego jest to juz w takim stanie ze jak wracalam do domu ze sklepu on rzekomo widzal ze wysiadam z czerwonego auta i dokladnie czerwone i co bys zrobila z takim gosciem jak chora wyobraznia pracuje i tworzy coraz to nowe twory i podszeptuje

Gość oni sa chorzy
nie ,nigdy tak nie mow ja jestem wsiekla ze ta sytuacja mnie dotyczy i jego ze nie mozemy normalnie funkcjonowac najlepszym sposobem zeby sprawdzic jak to jest bydz z kims takim to sytuacja kiedy TY znajdziesz sie w niej a nikomu nie zycze tego po tylu latch czlowiek potrzebuje spokojnego zwiazku bez chorych ekscesow , a jak ktos spragniony zawsze moze znalezc

Gość oni sa chorzy
autorko daj namiar do siebie zeby wpokoju pogawedzic pozdrawiam

Gość marlena35
to że mi sie to podoba to bzdura jestem tym udręczona i wiem że to taki rodzaj faceta kiedyś myślałam że to wynik niedojrzałości i małolactwa teraz już nie wiem

Gość marlena35
moje gg 2272950

Gość oni sa chorzy
dzieki odezwe sie jutro rano do ciebie bo dzisaj juz koncze a wiesz kontrola wdomu jest kaska

Gość tak, widac po tym jak piszesz
ze zazdroscisz singielkom ich swobody, ze maz widzi twoje znudzenie, stad jego domysly i zazdrosc 🖐️

Gość marlena35
teraz nawet mąż siedzi obok mnie , pije kawe i opowiada dąży do tego żeby cały czas przy mnie być

Gość oni sa chorzy
Marlena ,twoja przedmowczyni nie wie co pisze ale kazdy interpretuje po swojemu ,wiecz bedziemy wspanilomyslnei wybaczymy jej