Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena35

mam 35 lat i mąż jest o mnie zazdrosny

Polecane posty

Gość marlena35

sprawdza mi telefon, sprawdza gdzie wychodzę , jest zasmucony gdy sie stroje , cały czas chce być przy mnie , to juz jest dla mnie uciązliwe nie rozumiem tego

Gość widze parowke
za 10 lat mu minie

Gość widocznie dajesz mu
powody do zazdrości. pogadaj z nim o tym. nie "kombinujesz" niczego na boku?

Gość marlena35
nie kombinuję niczego , czasami pogadam z kolegami z pracy byłam z jednym służbowo na kawie a on i tak jest zazdrosny

Gość służbowo na kawie
z kolegą z pracy? :D:D:D:D:D

Gość marlena35
w poniedziałek siedziałam sobie i zadzwonił mój telefon kom nie odebrałam go bo nie chciałam z tą osobą rozmawiać po czym wyszłam do łazienki wziąć prysznic mój mąż zinterpretował to w taki sposób,że dostałam sygnał na tel., spojrzałam -wiem o co chodzi i poszłam szykować się na randkę masakra:(

Gość ajankldfasfnkljioenlsefnklsdfn
Jakoś nie wierzę,że nagle stał się zazdrosny. Coś musi być przyczyną.

Gość Kwiaciasta
noo to jest jakas obsesja...

Gość karolinkaaaaaaaaaa
nie ma nic gorszego niz taka zazdrości nie mysl sobie ze jesteś taka piękna wspaniała i cudowna ze taki jest zazdrosny bo on już taki jest i o kazda by byl zazdrosny

Gość karolinkaaaaaaaaaa
facet mojej kolezanki taki jest popierdolony

Gość karolinkaaaaaaaaaa
powiedz mu zeby sie leczyl albo sam i Cie zdradza i dlatego sie tak zachowuje

Gość marlena35
myślałam że już wyrosnelismy z takiej dziecinady a on mnie np sprawdza wraca z pracy i dzwoni gdzie jestem więc mówię że u jego kuzyna a on wsiada w samochód i przyjeżdża do nas masakra:(

Ale powtarzam,ze to się z niczego nie wzięło. Nie dałaś mężowi powodów? Napisz szczerze.

Gość marlena35
rozmawiałam wiele razy i nic nie pomaga uważa że sie tłumaczę i staram sie zmniejszyć jego czujność

Gość Praktykant
On Ciebie po prostu kocha !

Jej ja też jestem straszną zazdrośnicą... To moja największa wada. Narzeczony mój to bardzo uczciwy facet, więc nie sprawdzam mu nic i chyba pierwszy raz w życiu ufam :). Tak jak ktoś wyżej napisał to jest cecha charakteru. O poprzedniego faceta też byłam okropnie zazdrosna mimo, tyle też, że dawał mi ku temu powody. Smsy z komplementami do koleżanek- wyjście na piwo z kolegą- na którym potem dziwnym trafem były z nimi 2 koleżanki... Pogadaj z nim na spokojnie. Zrób dobrą kolację, ubierz się ładnie- dla niego- i przy winku pogadajcie na spokojnie. Zapytaj czego się obawia i powiedz, że jest Ci dobrze i nic złego nie zrobisz. Może to troszkę pomoże...

Gość marlena35
Nie dałaś mężowi powodów? - nie wiem :( czasami lubię poflirtować z jakimś facetem , taki mam charakter że lubię sie powygłupiać

Gość marlena35
a może niepotrzebnie szukam winy u siebie to nonsens

i on przez ten flirt wiecznie czuje się zagrożony... Jako zazdrośnica potrafię zrozumieć 2 strony. Tak jak Ciebie ta zazdrość dobija , jego zżera od środka...

Też uważam,że czuje się zagrożony.

Gość bluszcz i koniczyna
Hej :D Też mam na karku 35 lat, staż z moim mężem - 18 lat, a nadal zazdrosny ;) Widać, taki typ. Wydaje mu się, że każdy tylko czyha by mnie uwieść, zgwałcić bądź chociaż pomacać ;) No i nienawidzi jak się stroję w sukienki, spódniczki, krótkie spodenki... Mi to specjalnie nie przeszkadza. Przyznam - ma to też swoje zalety więc nie narzekam 🖐️

Gość marlena35
właśnie zauważyłam że niektóre koleżanki mi go zazdroszczą a ja wręcz odwrotnie, zazdroszczę koleżankom że są singielkami ładnymi,przebojowymi , że są wolne i nie mają takiego "policjanta" na karku jak ja to trwa już tyle lat że mam prawo mieć dosyć

Gość kdlsla
A może to jest tak,że masz ochotę na skok w bok i dlatego zaczęła Ci ta zazdrość przeszkadzać?

Gość karolinkaaaaaaaaaa
ale bywa tez tak ze jak sie nie ma nic na sumieniu to zazrosc nie przeszdadza az tak bardzo gorzej jak sie cos kreci...

Gość marlena35
nic nie kręcę po prostu chcę sobie z kimś najzwyczajniej pogadać i nie być pilnowaną obojętnie czy z koleżanką , czy kolegą lubię rozmawiać i nie wiem dlaczego ktoś moją chęć obcowania z ludźmi odbiera jako szukanie sobie faceta na boku nie rozumiem tego

Gość tentyptakma
df d

Gość oni sa chorzy
ma tak samo jak Ty autorko meczacego i zazdrosnego meza 18 lat zwiazku, 18 letni syn i policjant przy boku czasami mam dosc brakuje mi sily daj gg to pogdamy autorko pozdrawian Katarzyna