Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda z Wrocławia

14-letnia córka i czopki

Polecane posty

Gość Magda z Wrocławia

Moja 14-letnia córka była ostatnio u lekarza który powiedział że musi brać czopki w pupe i w związku z tym mam takie pytanie ponieważ moja córka nie lubi czopków : Jak ją przekonać do czopków , co powiedzieć by polubiła czopki ??? Prosze o rady

Gość lplp
rozumiem cie dobrze bo mam w domu 13latke. ciezko sie dogadac a co dopiero czopki. ja bym sprobowala wytłumaczyc ,ze nie ma innego wyjscia.powiedz ,ze rozumiesz ,ze to nie mile i obrzydliwe(ona tak mysli)ale czasem trzeba. zauwazylam ,ze zrozumienie (nie nakaz i krzyk)zasem dziala duzo lepiej. powodzenia:) a swoja droga........leki maja rozne formy.musza byc czopki?

Gość Magda z Wrocławia
To chodzi o zwykłe czopki przeciwbólowe ale ona powiedziała że czopka nie weźmie i już !!!! Tylko że lekarz jej zapisał ten lek w czopku a nie np. w tabletkach :(

Gość Magda z Wrocławia
Jak mam swojej 14-letniej córce wytłumaczyć że czopki są OK. ????

Gość Klau
może powiedzieć zeby sama sobie włożyła lub pod ciepła wodę włażyła na 10 sekund czopek odrazu lepiej wejdz wiem ze nie pytałaś jak włożyć czopek ale ja tak tylko napisałam

Gość to kolejny zboczek
nie odpowiadajcie mu! Pełno tu takich - udają, że mają problemy z okresem córki albo z zabraniem córki do lekarza, żeby się rozebrała i inne trgo typu rzeczy. Udają, że proszą o rady, a potem jarają się tym. Czopki w dupę, dobre :O To już nie można tak dużemu dziecku przepisać w formie doustnej? Ściemniasz 🖐️

Gość jaaaaaaaaasnneee
Tak tak czopka nie chce wziąc a seks analny pewnie uprawia, dobre dobre :D lekarze nie przepisują często leków w czopkach ( głownie małym dzieciom ) ,takich leków jest niewiele głownie przeciwbolowe , na zaparacia , przeciskurczowe ,hemoroidy etc Poza tym co to za pytanie : ''co powiedzieć by polubiła czopki''?? Polubiła czopki buhaha ,wkladasz i po krzyku. Jesli to nie prowo ( w co wątpie) prosze sie udac do lekarza i poprosic o recepte na lek w tabletkach 🖐️

Gość fgheygfyehgrf
Meczycie dzieci czopkami bo lekarze tak mówią :( Żadnych czopków jej nie każ wpychać, ma dziewczyna rację że nie chce. NA co te czopki niby ma sobie aplikować ?

Gość Hejkanaklejka
Ja bym tak zrobila: Wziela czopek i wlozyla go odrazu bez zbędnego gadania, lub najpierw sobie wlozyc i pokazac ze to nic takiego a pozniej corce. Jak moj syn nie chce czopkow to albo w nocy mu wkladam albo na sile trzeba to trzeba ja to robie ze sie kladzie na lozku zgina nogi smaruje mi pupe oliwką i wkladam proste:) Mysle ze pomoglam :)

Gość gość
WYPAD ZBOKU

Gość Daj jej

Daj jej korek analny i pokaż że to podniecające i sie w czopkach zakocha