Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało namietna aga

co oznacza,że kobieta jest namiętna?

Polecane posty

Gość mało namietna aga

zy faceci lgną do namiętnych kobiet? co oznacza,że kobieta jest namiętna? jak powinna zachowywać sie namietna kobieta?

Gość dziaddek
bierze z dupy do ust

Gość i wkłada w cyce
ssssie

Gość _plum_
zmysłowa...działa facetom na wyobraźnię...tak mi się wydaje:D

Gość mało namietna aga
a co to oznacza,ze kobieta jest zmysłowa,jak wygląda zmysłowa kobieta?

Gość _plum_
Z mojego punktu widzenia nie można szablonowo opisać słowa " zmysłowość" to jest po prostu " to coś" jeden facet uzna, że duże usta są zmysłowe, inny powie, że go odrzucają (znam takiego, choć wydaje się to być dziwnym, że faceta może to nie kręcić) Zmysłowa kobieta to chyba też taka, która zna swoją wartość, kocha samą siebie i potrafi się zaprezentować

Gość _plum_
z pewnością dalekie od zmysłowości jest pojęcie panów powyżej. To raczej karykatura zmysłowości. Chociaż w sumie..każdy pojmuje ją inaczej...ale to świadczy o ich ograniczeniu i wąskich potrzebach rozwoju uczuciowości;)

Gość mało namietna aga
kolega powiedział mi ostatnio ,ze koleżanka z ławki obok jest namiętna. Ma długie czarne wwłosy do pasa,duze -soczyste usta,czerwone paznokcie,opalona ,ubrana zawsze modnie taka kokietka, uśmiecha sie do mezczyzn,oczarowuje ich spoglada w taki sposób,jakby chciała ich zjesc czy to jest naprawdę namiętność ? on mówi,że nawet dzinsy w jej wykonaniu są namiętne. Nie jest to osoba szablonowo szczupła,wiec skad ta namietność ? fakt. na swoim miejscu wszystko ma.