Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanogen

gdzie temat dla nie pracujacych - odchudzajacych?

Polecane posty

Gość bezrobotna29
dziewczyny co nas tak malo?

Gość nanogen
wszyscy pracują, :) ja mam jeszcze jedna motywacje , koncze 30 lat w tym roku i chciałabym na trzydziestke wygladac dobrze po prostu:)

Gość bezrobotna29
ja w przyszłym kończę 30 :P słyszałam, że po ciężej się odchudza... masakra jakas

Gość nanogen
dlatego musze schdnac przed 30:) a wam juz cały tydzien minął , macie jakies efekty? jakis kilogram spadł? pochwalcie sie

Gość ja też ja też
kurde ja sie nie wazylam przed bo wagi nie mam sprawnej w domu ale powiem ze zlecialo bo widze po spodniach i zawartosci stanika :P cholera moj B nawet zauważył i mówi, że mam groszki ...

Gość bezrobotna29
z tego chwalenia nie wpisałam pseudonimu swego ja też ja też musze zgubić przed 30!!!

Gość zupagrochowa
A ja jestem już dawno po 30 , może więc dlatego tak mi trudno schudnąć. Osiągnięcia są marne i nie ma się czym chwalić [ przynajmniej na razie ] a wesele zbliża się dużymi krokami.

Gość bezrobotna29
dasz radę! Pamiętam jak kilka lat temu moja, a mama była już po 40 dała radę. Stosowała wtedy dietę optymalną czyli jadła mięcho, jaja, ryby, kiełbasę z minimalną ilością warzyw bez owoców i węglowodanów.

Gość nanogen
bezrobotna, czyli po tygodniu taka róznica? czy juz dłuzej sie odchudzasz, a ja cie zle zroumiałam.

Gość zupagrochowa
Wiesz , bezrobotna29 , ja podobnie jak twoja mama , jem te same rzeczy i tych samych się wystrzegam , ale zostało mało czasu , bo nie całe 6 tygodni a kreacje muszę kupić dużo wcześniej , żeby nie odkładać na później bo pośpiech jest złym doradcą. A ile mama schudła ? ile czasu to jej zajęło ?

Gość zupagrochowa
Nati-Zet dzięki za link , ale nie skorzystam , bo dieta 500 kcal może i odchudza ale prowadzi też do anoreksji.A tak gwałtowny spadek wagi jest szokiem dla organizmu a mi przecież nie o to chodzi.

Gość bezrobotna29
U mnie efekty po tygodniu są... zawsze tak mam jak przestaje wcinac węgle :)

Gość bezrobotna29
Witam z nad serka wiejskiego z tuńczykiem :) Co u Was?

Gość zupagrochowa
Ja też zaraz idę po serek , taki ZERO z biedronki, bardzo pyszny i ma dużo białka a zero cukru i tłuszczu.Spróbujcie , naprawdę warto .

Gość bezrobotna29
Biedronkowy górą :) ten ze szczypiorkiem też jest dobry. Zastanawiam się nad modyfikacją mojej diety tzn jeść podobne produkty ale w rytmie odchudzania na zawołanie. Stosowała, któraś z was tę dietę?

Gość nanogen
nie , a o co w niej chodzi?

Gość bezrobotna29
masz dwie grupy produktów i wciągu dnia zjadasz 4 posiłki z tej grupy np. 3 białkowe i 1 węglowy. W sumie rozpisana na 9 dni:)

Gość bezrobotna29
Jak coś podaj maila wyślę Ci jak wrócę z zakupów zawsze można poczytać :)

Gość nanogen
a probowałas tego juz? działa?

Gość bezrobotna29
Koleżanka stosowała i efekt był. Dietka fajna bo głodna nie chodzisz i można sporo produktów. Dziś zaliczyłam 2 godzinna jazdę rowerem z moim Grubciem z tym, że on na rolkach zasuwał :)

Gość bezrobotna29
Witajcie moje drogie dietowiczki :) Ja dzień zaczęłam od kawki z mlekiem 1,5% i serka 0% jabłkowo-gruszkowego z odrobiną zbóż (na cały serek 150g przypada 13g białka, 0 tłuszczu, a węgli 7,7g) aktiwia naturalna ma więcej węgli. Serek słodki ale nie słodzony cukrem. Super sprawa ja się chce coś słodkiego i bez roboty i za 1,65zł.

Gość zupagrochowa
Hej dziewczyny , znowu ktoś miesza , ale co tam. Dzisiaj u mnie uśmiech na twarzy bo 1 kg mniej , hurrraaa. Zaraz wybieram się na rajd po sklepach w celach poznawczo- zakupowych mojej kreacji więc pewnie stracę trochę kalorii. Co u was ? jak wam idzie ?

Gość bezrobotna29
Po wczorajszym rowerze aż mnie energia roznosi :) dziś dzień przerwy i jutro znowu kocham Trójmiasto za te piękne ścieżki rowerowe :D

Gość bezrobotna29
od dziś postanowiłam robić brzuszki 2x20 rano i wieczorem w sumie 80 dziennie przez pierwszy tydzień później na dokładkę coś dorzucę. Co u was?

Gość zupagrochowa
Mnie się nie chce robić brzuszków a ty melduj jakie są po nich rezultaty. Rower też dalej na strychu stoi i nici z jazdy. Dzisiaj się nabiegałam po mieście za kreacją weselną , niestety nic nie kupiłam bo albo rozmiaru nie było , albo krój nie ten co trzeba. Na jednej wyprawie się nie skończy . wiadomo będzie trudno , zazdroszczę tym młodym , smukłym osobom , worek by na siebie założyły i wyglądałyby super a ja wglądam przy nich jak betoniara.Masakra.

Gość nanogen
ale jestem zła na siebie, namieszaalm dzis tak,z e nawet nie jestem w stanie powtorzyc co zjadłam, sledzie gofry, mielone, ogórki, wszystko. i o 8 wieczorem tez. a tak mi dobrze szło z 73kg zaczeło sie juz pokazywac 70kg. mam nadzieje, ze ten głupi dzien bedzie jedynym w moim miesiecznym maratonie. po 3 dniach wpadka.... co bedzie dalej....:(

Gość zupagrochowa
Wpadki i grzeszki są zawsze , nic się nie przejmuj i dietkuj dalej.U mnie po wczorajszym maratonie po sklepach spadło 60 dag , czuli od początku diety 1,6 kg , chociaż nic nie kupiłam to przynajmniej kalorie spaliłam.Muszę częściej robić takie wypady , dietkować i więcej się ruszać a efekty będą widoczne.

Gość bezrobotna29
Ehh ja też wczoraj zgrzeszyłam zjadłam naleśnika ale nie martwię się tym jestem po serii brzuszków, a za jakąś godzinę wskoczę na rower :) na śniadanie dziś zjadłam 2 chude parówki z 1/4 bułki grahamki z sałatą i pomidorem. Na obiad serwuję pierś i fasolkę szparagową :D

Gość bezrobotna29
:( nie ma nikogo?