Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaa

zgadzasz się z twierdzeniem : chcesz byc piękna - musisz cierpieć?

Polecane posty

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaa

jw

Gość WESOOLAKOLIA44
jak najbardziej

Gość to o czym piszesz to
Ja cierpie od dawna i piękna nie jestem. Także jeśli to działa to tylko w jedną strone, niestety...

by być piekną trzeba włożyć w to dużo pracy, pieniedzy i nie rzadko odczuć ból... prosty przykład-regulacja brwi

Gość Navya
zgadzam się. regulacja brwi to jeszcze nic , choć sprawia ból , ale ćwiczenia , czasem odmawianie sobie czegoś do jedzenia co lubimy , wydawanie kasy na ubrania kosmetyki, szukanie fajnych ubrań trzeba znać sie na makijażu ,doborze ciuchów itd depilacja też jest bolesna, wybielanie zębów juz nie mówię o ewentualnych operacjach plastycznych choć ich nie próbowałam

Gość no to zależy
Ja wydaję pieniądze na kosmetyki, ale u kosmetyczki nigdy nie byłam. Chodzę tylko do fryzjera podcinać włosy. Makijaż potrafię zrobić sama, pomalować paznokcie też. Jeżeli chodzi o maseczki czy temu podobne duperele to też można to wykonać samemu. Ale wiem po wielu moich koleżankach, że wolą wydać duże pieniądze na częste wizyty u kosmetyczek, fryzjerek czy na solaria niż spróbować o siebie zadbać bez niczyjej pomocy. Po prostu im się nie chce.

Gość Navya
no i co jeszcze.. szpilki , nie zawsze wygodne ubrania..

nie chodzi to o kosmetyczkę, ale stwierdzenie chcesz być piękna-musisz cierpiec jest odpowiednie, nie raz bywa też tak ze trzeba sie wcisnąc w za xciasne ubranie bo sie lepiej wyglada, albo jak juz ktoś wspomiał nie koiecznie wygodne szpilki

Gość no to zależy
Nigdy by mi nie przyszło do głowy, żeby zakładać za ciasne ubrania. Nikt mi nie wmówi, że w przymałych ciuchach wygląda się lepiej. A szpilki można spokojnie dobrać wygodne tak jak i inne buty.

Gość Navya
no nie zawsze .. na każdym wyższym obcasie ,a szczególnie szpilce noga sie męczy i nie ma zmiłuj dopasowane sukienki np na jakąś okazje też nie raz nie są super wygodne chocby wygladaly na Tobie dobrze

Nie. Nie zgadzam się. Jak mam ochotę, to potrafię wiele czasu spędzić na przebieraniu się, malowaniu, nawet dla jaj 🌼, jak nie mam ochoty, to nawet jak wychodzę, się nie pomaluję. Kicha mnie to :) A jestem zadbana

Gość ffdgfdgfg
nie zgadzam sie, jestem piekna bez cierpienia:P

Gość Navya
suwka- no tak ,ale jak się nie pomalujesz to wygladasz pewnie troche gorzej no nie?

Gość ffdgfdgfg
kuzwa jak regulacja brwi to jakies cierpienie buahahaha no zal...ja bym tylko sie zgodzila w kwestii "chcesz byc matka to cierp ale najpierw urodz"

Gość Navya
zresztą same ćwiczenia potrafią byc bolesne. ja jestem szczupła z natury ,ale ćwiczę żeby np nie mieć cellulitu i nie mam ,ale nie raz te ćwiczenia były męczące

Gość ffdgfdgfg
a facet to co cwiczyc nie musi by wygladac ok? dzieci dzieci ahahah

suwka- no tak ,ale jak się nie pomalujesz to wygladasz pewnie troche gorzej no nie? Czy ja wiem :D Czasem mam takie przebłyski, że czuję się mega dobrze, będą naturalną. Różnie to jest ;) Nie uważam, żeby dbanie o wygląd, było jakąś katuszą. BEz przesady! JAk nie macie sił golić nóg, to ubierzcie długie spodnie. Nie histeryzujmy, że my, to mamy źle. Bo tak nie jest.

Gość Navya
ja tam nie uważam ,że to źle bo uważam ,że cierpienie jest warte urody golenie nóg może nie boli ,ale depilacja już tak ,albo profesjonalne wybielanie zębów boli

Gość no to zależy
Tyle jest sukienek, że można sobie dobrać coś odpowiedniego. Chyba że któraś chce cierpieć to wtedy będzie wybierać za małe, za ciasne... Jak na mnie jest coś za małe to takich rzeczy nie kupuję. Nie dość, że to z reguły jest drogie to jeszcze mam się męczyć? Nigdy.

Gość wygladasz jak po ciąży
i tak wszystkie umrzecie i ebdziecie brzydkie a potem zjedza robaki, o co tyle szumu? :D

Gość Navya
zresztą nie mogę mieć zarośnietych nóg itd nawet pod spodniami ;) tak już mam

Gość Navya
wygladasz jak po ciąży - o to żeby korzystac z życia zanim nas zjedzą te robaki ;)

Gość no to zależy
Nie trzeba depilować nóg. Wystarczy ogolić. Tylko golenie często trzeba wykonywać codziennie, a wielu dziewczynom się nie chce. Dla mnie wniosek jest prosty - one lubią cierpieć.

Gość Navya
ja wolę depilację dlatego ,że po jakimś czasie po codziennym goleniu włoski robia sie twarde i grubsze a to nie zbyt przyjemne w dotyku

Gość male cos
Ja sie nie zgadzam, bo piekno to pojecie wzgledne. A cwicznia nie musza byc katorga ;] Podobnie dieta. Regulacja brwi? Jak widze niektore dziewczyny to uwazam, ze robia to przesadnie, po za tym to wcale nie taki straszny bol. Podobnie depilacja innych czesci ciala, zawsze jest mniej bolesne rozwiazanie ;P

Navya... nie wiem jak te wszystkie dziewczęta wyglądaja , ale one nas nie rozumieją, od razu poznać po człowieku kto zadbany a kto nie Czytam czytam i wiem ze jestes zadbana, tak jak ja a reszta to babsztyle zazdrosne skonczyłam monolog

Gość Navya
Justynaaaa75 - dokładnie..

Gość iwaawi
korzystac z zycia to jest najwazniejsze i sobie sie podobac.kobieta normalna naturana z poczucie humoru ktora potrafi smiac sie z siebie to skarb,80%nas szuka takich kobiet nie tych wydumanych wypacykowanych sztucznych lal (ZGROZA)