Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfeshyawhye

Tak szczerze, to czego słuchacie najczęściej?

Polecane posty

Gość Airika.
Tak jak normalnie nie pociagaja mnie 60 letni faceci, tak Alice moglby robic ze mna WSZYSTKO :D haha.

Gość Omega.
jesteś chyba moim duchowym klonem:D mam dokłądnie to samo, nad łóżkiem mam wielki plakat z Alicem. Wszystko bym dla niego zrobiła :D

Gość Airika.
Cicho Noxelia, teraz nie gadamy o srajtanizmie (który swoja droga jest ogólnie bardzo glupi- ale w black metalu sie sprawdza, wizerunkowo, przyciaga pozerów bez dystansu itp) ale o pieknym i cudownym Alice którego plakat równiez mam, ale na suficie :D JA CHCE GO ZNWU DOTKNAC! Jego, I Blackie Lawless z W.A.S.P. ;) omega. KOCHAM CIE :D

Gość Omega.
Własnie Noxelia, nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają :D Też myslałam, żeby na suficie sobie powiesić ale jednak wybrałam ścianę zaraz przy łóżku, wieczorem mam złudzenie, że zasypiam przy nim :D Ja też chce go dotknąć, choć przez chwilę być przy nim aaaa :D Airika też Cię kurde kocham :D

Gość Airika.
Genialna reklama :D Ja, JA PRZY NIM STALAM! Przytulilam! On tak..tak ladnie pachnial i... jezuuu... prawie sie posikalam. :D Omega. ty jestes na last.fm? :D

Gość Omega.
Zajebista! :D :classic_cool: Tego Ci najbardzoej zazdraszczam :D że byłaś przy nim! To musiało być cudowne! Nie ma mnie na laście, niestety. Kiedyś miałam lasta ale nie mogłam go ogarnąć. Ale jakbym kiedyś wróciła to Twój login znam :D

Gość nienormma
rbd,dulce maria, anahi

Gość krejzi podjarana fanka
tak, genialna, ale to dzięki Billowi głównie :classic_cool:🖐️ mrrrr👄 A z takich starych dziadków, to ja już wolę Snejpa z HP:classic_cool:🖐️

Gość krejzi podjarana fanka
ale żeby nie było - Alice też jest w pytę ( nie moją ofc :classic_cool:) 🖐️

Gość mariol-8)
Britney Britney Britneyyyy

Gość mariol-8)
ona jest królową i tyle 🌼

Lumpex'75,The Analogs,The Junkers,Cockney Rejects,Sead Kennedys,Sex Pistols,The Exploited (kilka ulubionych)

Gość sialalalalalallalaala
duran duran

ale sobie dziewczyny dajecie :) Powiem szczerze że każdy słucha tego co mu się podoba. Sam znam kilkanaście zespołów o których piszecie ale do black metalowca mi daleko. Kiedyś słuchałem też Paradajsów, Sepulturę z Cavalerami, lubiłem Life of Agony, Biohazard, Type O'Negative..... dopóki Piotr Żelazo nie wybrał się na tamten świat.... :( Lubie też stary dobry metal (Iron Maiden oraz Metallica) rock (Queen z niesamowitym Freddiem, Dżem ale tylko z Ryśkiem) lubię czasem też zapuścić Boba Marley'a a ostatnio odkryłem kapelkę o nazwie As I Lay Dying :) Noxelia, bardzo ładna jesteś :P