Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myrek i wawcia

Co wam się śniło ciekawego, śmiesznego, strasznego

Polecane posty

Gość _dowcip o Magdzie_
Ojej teraz zrobiło się mroczno...ja również miałam jeden proroczy sen. Wyśniłam maluteńki wypadek mojej koleżanki. Z rowerem, na całe szczęście nie groźny. Nikomu nie mówiłam, bo może to tylko przypadek..ale...dziwne to. W ogóle mam takiego znajomego, który interpretuje sny. Mi jeden zinterpretował. Nie powiem, zebym była zadowolona:D:D

uu z tym poronieniem to straszne :o miałam raz (proroczy?) sen, tzn przyśnił mi sie kiedyś bydynek, schody, okna wszystko takie charakterystyczne, i jakie było moje zdziwienie gdy poszłam do liceum po raz pierrwszy i zobaczyłam to wszystko takie samo jak we śnie? myslałam że mam deja vu, w tej szkole nigdy wcześniej nie byłam. Czasem śni mi się jeden sen że siedze na kocu z rodzicami i robimy piknik na cmentarzu, albo że biegnę przez park na czworaka :o :D

ja juz wole zeby mi nikt nigdy w zyciu snow nie interpretowal.. ktos mi kiedys powiedzial ze bede miala problem z zajsciem w ciaze ze bede nieplodna i takie tam i kuzwa chyba rzeczywiscie tak jest, w pon mam wizyte u gina

nie, tak jak piesek! :D hahah jak się zbudziłam to się zaczęłam śmiać sama do siebie a mój facet nie mÓgł skumać o co kaman :classic_cool: co jakiś czas mi się to śni.

Gość _dowcip o Magdzie_
xmetaxa-- :D:D:D hahaha:) a wiesz, po co biegałaś??:D Ach te sny:D:D:D Lady Love- mówić sobie mogą, nieprawda i tyle. ;)

nie wiem po co, ale zawsze dobiegałam do takiego starego płotu, wyłamuje jedna deskę i jestem na plaży nad jeziorem :D czasem w tym śnie biegnę normalnie, ale bardzo szybko aż sie kurzy :D

hehehe podoba mi sie ten temat :D metaxa to tobie sie snia sny kilka razy o tej samej tematyce?

Gość _dowcip o Magdzie_
xmetaxa masz mistrza:D:D:D:D może jakieś drugie wcielenie..psie??:D:D:D

akurat ten sen albo z tym cmentarzem powtarza mi sie co jakiś czas. w tym tyg mam bardzo przyjemne sny, np sniło mi się ostatnio że razem z całą moja klasą pracuję w japońskiej fabryce butów i moja dniówka wynosi tyle ile zarabiam w rok :P a do tego mam asystę, 2 małe japonki które mi otwieraja drzwi :classic_cool: :classic_cool: potem budze sie rozczarowana bo kasa zniknęła :P

Gość czasem bywam niczym sztorm
a ja rzadko kiedy pamietam swoje sny

Gość Mi sie sni to samo...
MI sie czesto sni ze stoimy kolo sali gimnastycznej i plyniemy na tratwach na grenlandie ktora jest w miejscu przedszkola w moim miescie Albo drugi ktory mi sie powtarza to ze ide przez kosmos po kladce

Gość myrek i wawcia
podnoszę ten temat Znowu śniła mi się Monika Olejnik. Byłam z koleżanka i kolegą w jej programie. Wszyscy troje o czymś mówimy (nie wiem o czym). Nagle program się kończy. Podchodzę do Olejnik i podaję jej rękę. Ona się uśmiecha i mówi do mnie do zobaczenia kochanie :O Zdecydowanie za dużo przejmuję się polityką :(

Gość gość
A mi sie zawsze śni, ze tak szybko biegam i odpycham sie łapiąc za trawę:)