Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffddfdfdfdfdfdf

polska upadła

Polecane posty

Gość ffddfdfdfdfdfdf

czemu nie pożywią się nami sąsiedzi, dopiero w tedy przejrzymy na oczy dokonamy zemsty na zdrajcach, zjednoczymy się i na 100 coś lat znikniemy, odbudujemy się, uwolnimy i znowu ktoś coś spierdoli. .. I pozdro dla po, w parti wszyscy zdrowi ??

Gość ffddfdfdfdfdfdf
refresh

co za różnica, Polskę rujnują politycy wszelkiej maści, od lewa do prawa, od Pis po Po i Sld, powiem wam kiedy będzie dobrze, wtedy kiedy umrze pokolenie z PRL owską mentalnością, oczywiście nie wszyscy tacy są ale większość to cwaniacy, kombinatorzy, mentalność że wszystko im się należy, robić się nie chcę itd.

Gość ffddfdfdfdfdfdf
umierają starcy, hodują nowych...

to jest banda która rujnuje państwo, dlaczego u nas za bohatera uważa się tego co się nie narobi a zarobi? cwaniaka i krętacza? Tego co oszukuję państwo? Nawet w szkołach widać jak premiowana jest nieuczciwość czyli ściągi itp, ten kto ściąga to kozak i wzór do naśladowania. Na zachodzie to jest nie do pomyslenia, tam premiuje się uczciwość i pracę, kiedyś kochałem Polskę a \le ten kraj mi obrzydł całkowicie, przez naszą mentalność

Gość ffddfdfdfdfdfdf
ba jaka u nas jest szkoła, nic się nie nauczysz ... Szkoda że u nas nie było nigdy komuny bo by się wzięli w garść za każdego ...

ten kraj to ruina i nie mają sensu kłótnie czy to wina Po czy Pis, ja na polityce się nie znam ale bodajże ludzie z tych partii wywodzą się z AWS przecież to te same mordy, a tępe społeczeństwo wierzy w cuda Donka i Kaczora

Gość ffddfdfdfdfdfdf
tak, bajer, każdy gra jak umie w tej samej drużynie, jedni zabili drugich to żądzą .

Gość daASAS
jedynynienormalny dokladnie politycy za nas decyduja wkazdej kwestii. niby mamy demokracje ale ja czuje sie jakbym byla w neiwoli wszedzie zakazy i nakazy. A w szczegolnosci osttani zajebisty pomysl by 6latki poslzy juz do 1 klasy............no kurwus wola o pomste do nieba