Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 789miłka

Zonaty facet

Polecane posty

Gość fghhtu
robią tak bo kobiety takie jak ty im na to pozwalają.

Gość 789miłka
nie prowadza na chate kumpla jak to napisalas a zona mieszka w innym miescie.szanuje sie a tak jak pisalam zonaty facet to swietosc a kochanki to zlo!to oni nie sanuja zony i bardziej jej wspolczuje ze jest z nim!a chyba znajomosc miedzy dwojgie ludzi moze byc czy to tez bardzo zle?bo on ma zone?

Gość ERTY
jak beidzesz meza to wtedy sobie odpoweidz na pytanie czy facet moze miec kolezanke i wtedy pomysl gdyby jakas inna panienka robila z twoim mezem to co ty teraz

Gość czarna elka
Na Twoim miejscu nic bym tu nie napisala...kazdy ma swoje problemy i "brudy" i wydawaloby sie,ze latwiej wyplakac sie obcym..,ale jak sama widzisz ludzie potrafia tylko potepiac i ublizac ,takze nastepnym razem walcz ze swoim problemem sama ,chociaz wiem ,ze to trudne...Ja Ci wskazuwek nie dam,nie mi doradzac i oceniac,ale zycze powodzenia.

Gość fghhtu
masz problem z właściwym pojmowaniem rzeczywistości. Jesli tobie taki układ odpowiada to w czym rzecz?!! W czym masz problem! Jego żonie nie współczuj bo ona z nim przecież nie jest, facet mieszka osobno, nie pierze mu gaci i nie słucha jego kłamstw. Nie wiem w czym ty masz problem dziewczyno. Chciałabyś zająć miejsce jego żony bo tak cię szczypie a jemu sie nie pali, to cię boli? Jejku współczuć to można tylko takim osobom jakt ty, moja droga, nic dodać nic ująć. Bywaj

jezeli zadowlasz się rolą "jedna z wielu" to sobie zyj , tylko nie miej pretensji jak któregoś pieknego dnia zobaczysz napis na scianie domu " xxx to kurwa " ... Jak małzeństwo twojego kochasia to fikcja, to nie widze problemu aby rozwiazał je formalnie, dzieci nie mają , więc sąd orzeknie rozwód na pierwszej rozprawie.

Gość 789miłka
dzieki czarna elka od Ciebie cos pozytywnego.po prostu pomylilam sie co do nie Go zaufalam pierwszy i ostati raz bylam w takim zwiazku.ale czy to tak trudno czasami zrozumiec tylko odrazu potepic?