Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unialeszno22unia

Problem . Pomocy . Doradzie . Dieta . Kupka .

Polecane posty

Gość unialeszno22unia

Mam 5 miesieczna córeczke i od 10 dni dostaje papki ze słoiczków Zauważyłam ze jej kupki sa gęste co mnie w cale nie dziwi ale robi je nawet 3-4 razy dziennie i niewiem czy to jest ok. Moze zle przyjmuje te zmiane chociaz wszystko inne jest b.dobrze. http://www.youtube.com/watch?v=jXSdocRH57E Moja dzidzia !!

Gość unialeszno22unia
jest tu ktos ?

Gość nie nie może bo tu
a co konkretnie jej podajesz? jakie papki?

Gość unialeszno22unia
raz dziennie zupke jarzynowa lub sama marchewke grrbrka i 50ml soku lub herbatki z kopru wł.

Gość nie nie może bo tu
no to chyba trochę za dużo na raz. Co było w tej jarzynówce? Zaleca się stopniowe wprowadzanie po jednym produkcie aby od razu wyłapać ewentualne problemy. Spróbuj odstawić chwilowo wszystko i zobacz jaki będzie efekt. Potem wprowadzaj pojedynczo i obserwuj reakcję.

Gość smerfetkaaaa
może za duzo tego wszystkiego na raz ? dajesz caly sloiczek ? a moze po soczku tak reaguje ? albo spróbuj inne słoiczki dac ? mój też ma 5msc ale problem raczej jest w drugą stronę, że czasem ma problemy z wypróżnieniem ... daję pół słoiczka /soczek/herbatka

Jesli Twoje malenstwo jest spokojne ,nie boli je brzyszek a kupki nie sa za twarde i nie ma ono problemow z wyproznianiem -to wszystko jest w normie .Ale staraj sie ,nie podawac dziecku za duzo ,bo go po prostu utuczysz :)

a może idą jej też ząbki? mojej jak idą to też jest często kupa :) a do zupek gerber dodaje MOM (mięso oddzielane mechanicznie) ja swojej nie daję tego... kupuję bobovitę i hippa. mysle ze jesli jej nie wysypuje, nie boli ja brzuszek to powinno byc ok.